..

Álmaink szemüvegei

Szemüvegesek leszünk, ki előbb, ki utóbb. Megtaláljuk álmaink keretét, amire aztán gondosan vigyázunk, és annyira megszeretjük, hogy nem tudjuk másik szemüveggel elképzelni magunkat.

Hiszen megtaláltuk azt a fazont, ami passzol az arcformánkhoz, épp megfelelő a mérete, és a színe is tökéletes. Aztán egyszer csak azt vesszük észre, hogy álmaink keretében járunk a céges megbeszélésekre, abban takarítunk otthon, és a kertészkedéskor is rendületlenül az arcunkon díszeleg. Már-már elgondolkodunk rajta, hogy sövényvágáshoz inkább való lenne egy strapabíró keret, és a biciklitúrán is lehet jobban passzolna az edző szettünkhöz egy sportosabb szemüveg, ha pedig még napszemüvegként is funkcionálna, na az lenne az igazi. De mi kitartóan hordjuk álmaink keretét, amire másfél éve rátaláltunk, hiszen oly tökéletes.


Kedvencünkben olvasunk a kertben, játszunk a gyerekkel, lényegében vele töltjük a napjainkat. Majd tisztogatás közben lassacskán felfedezzük, hogy nem biztos, hogy a legjobb ötlet volt benne barkácsolni, mert úgy tűnik, a rászálló port szépen beletöröltük a lencsébe, és nem volt jó ötlet a kanapén sem felejteni, mikor tusolni mentünk, mert a párunk épp rá ült le.


Ilyenkor aztán az első gondolatunk, bárcsak lenne belőle még egy!


Nálunk, az Ofotértben most 1-et fizet, 3-at vihet. Így eljött az ideje annak, hogy egy szemüveg áráért három szemüvegünk is legyen. Mindenekelőtt kell egy új szemüveg a nagy Ő helyett, aztán lehetne egy dioptriás napszemüveg második szemüveg gyanánt, és egy harmadikat akár el is ajándékozhatunk a párunknak.


Sokan nem is gondolják- mert nem tudnak róla, hogy létezik-, hogy milyen jó dolog egy dioptriás napszemüveg. Vezetéskor, kertben olvasáskor, bármilyen napsütéses helyzetben éleslátást biztosít. Megválaszthatom a lencse színét, hogy mennyire legyen sötét, és a szükséges dioptriámban elkészíthető egy általam választott keretbe.


Nézzük az egyes napszemüveg lencse színeket:


  • A szürke napszemüveglencse elsősorban általános városi viseletre ajánlott, mert a színeket változtatás nélkül engedi át, és természetes látást biztosít.
  • A barna napszemüveglencse autóvezetéskor és sportoláskor biztosít komfortos látást, mert növeli a kék ég vagy a fű kontrasztját erős fényviszonyoknál és ezáltal tisztábban észlelhetők vele a tárgyak körvonalai.
  • A zöld napszemüveglencse segíti a kék és zöld színek észlelését. Kiváló vizuális komfortérzetet, nyugtató, relaxáló hatást biztosít.


Nagyon sokféle színben elérhetők a dioptriás napszemüveglencsék, akár a most divatos tükörbevonatos lencse változatban is.

Ne feledje, most 1-et fizet, 3-at vihet*, remek lehetőség arra, hogy megtalálja álmai szemüvegeit az Ofotért széles választékából! Várjuk üzleteinkben!

(* az akció részletes leírását az akciók menüpont alatt találja)

További bejegyzések

Kontaktlencse-vizsgálat és kontaktlencsepróba

Hogyan lehetünk kontaktlencse-viselők? Van lehetőség arra, hogy kipróbáljuk a kontaktlencsét?

Hogyan adjam meg helyesen a dioptria adataimat?

Szeretnénk segítséget nyújtani Önnek, hogy hogyan kell olvasnia a látásvizsgálati eredményét, vagy optikustól kapott receptjét

A legjobb szemcsepp kiválasztása

A legjobb szemcsepp kiválasztásához sok szempontot figyelembe kell venni. Cikkünkben minden hasznos információt összegyűjtöttünk ehhez.

[ErrorDialogTitle]

asdfasdfasd

Siker

A termék sikeresen a kosárba került