..

Miért válassza az iWear MultiClean Plus kontaktlencse folyadékot?

A kontaktlencseápolók használatát főként havi típusú kontaktlencsékhez javasoljuk. A havi kontaktlencsék rendszeresen használhatók a megfelelő tisztítás mellett, míg a napi kontaktlencséket használat után kidobjuk. Most bemutatjuk az egyik legnépszerűbb ápolófolyadékunkat, az iWear MultiClean Plus-t.

Az MultiClean Plus összetétele és előnyei

A szemben természetesen előforduló hidratáló és nedvesítő komponenst, hialuronsavat tartalmaz. Ez segít abban, hogy Ön kényelmesen viselhesse kontaktlencséit nap mint nap. Úgy tervezték, hogy PH értéke megegyezzen a könny PH értékével, ezáltal tudja nedvesen tartani kontaktlencséjét még használat közben is. A folyadék tartalmaz egy poloxamer nevezetű felületaktív anyagot, mely tisztítás közben eltávolítja a fehérjéket és lipid lerakódásokat.


Az iWear MultiClean Plus előnyei:


  • Tisztít: Hatékonyan segíti a kontaktlencsén lévő lerakódások, lipidek, fehérjék és por eltávolítását, miközben kíméli a szemét.


  • Érzékeny szemekre alkalmazható: Olyan összetevőkből készül, mely összhangban van a könnyfilm mindhárom rétegével (vizes, olajos, mucin), ezért nem irritálja szemét.


  • Fertőtlenít: Az ápolófolyadék összetevői 99,9%-kal csökkentik a napi használat során kontaktlencséjére jutó baktériumok számát és esetleges lerakódásokat.


  • Hidratál és tárolásra alkalmas: Az iWear MultiClean Plus használatával hidratálni tudja és nedvesen tartani kontaktlencséit, ha az ápolófolyadékban tartja azokat, amíg nincsenek felhelyezve.


  • Kényelmet biztosít: Az által, hogy a folyadék nedvessé teszi és hidratálja lágy, szilikon-hidrogél típusú kontaktlencséjét, a megfelelő tisztítás és tárolás után kényelmesebben tudja azokat viselni a mindennapi teendők során. Így szinte észre sem veszi napközben, hogy látásának javítására kontaktlencsére van szüksége.


Hogyan használja az iWear MultiClean Plus-t?


Az iWear MultiClean ápolófolyadék alkalmazása egyszerű. Önnek nem kell mást tennie, mint az egyéb típusú iWear ápolófolyadékok használata során.


Fontos, hogy kontaktlencséjéhez mindig tiszta kézzel nyúljon. Mosson kezet minden alkalommal, mielőtt szeretné megtisztítani lencséjét a kontaktlencseápolóval.


Reggel: Vegye ki jobb lencséjét a tokból és öblítse le az iWear MultiClean Plus ápolófolyadékkal. Miután ellenőrizte, hogy kontaktlencséje nincs kifordulva és feltette, a tokban lévő maradék folyadékot öntse ki a tokból. Öblítse el a tokot és kupakját friss ápolófolyadékkal. Tegye ugyanezt bal kontaktlencséje esetén is.