Digitális eszközöket használ órákon át? Van rá megoldásunk.

Blue Filter réteg

Amennyiben gyakran használ digitális eszközöket, és estére elfárad a szeme, próbálja ki Blue Filter szemüveglencse rétegünket, mely megszűri a digitális eszközök és mesterséges világítás által kibocsájtott kék fényt.

Sajnos egyre többen fordulnak hozzánk azzal a panasszal, hogy estére nemcsak a szemük és a fejük fájdul meg, hanem sok esetben alvászavaruk is lehet. Nem is gondolnánk, hogy ennek a panasznak a hátterében is a digitális eszközök használata áll.

A Blue Filter szemüveglencse réteg azok számára is megoldást nyújt, akiknek egyébként még nem lenne szükségük szemüvegre, hiszen dioptria nélküli szemüveglencse változatban is elkészíthető.

Érdemes gyermekeink kapcsán is gondolnunk erre a lencsére, már azzal is sokat tehetünk szemeik egészségéért, ha az örökös „kütyüzéshez” készíttetünk számukra egy Blue Filter réteggel ellátott, akár dioptria nélküli szemüveget.

Relax lencse

Függetlenül attól, hogy szükség van -e látáskorrekcióra, vagy még nincs, minden életkorban közelre nézéskor a sugárizmok aktív működése, összehúzódása biztosítja a szem adott távolsághoz való alkalmazkodását, azaz a közeli tárgyak éleslátását. A digitális eszközök (számítógépek, laptopok, táblagépek, mobiltelefonok stb.) intenzív használata úgynevezett vizuális stresszt eredményezhet a fiatalabb korosztálynál is, mely a sugárizom görcsös összehúzódásának a következménye.

A Relax lencse megfelelő megoldást nyújthat azok számára, akik jellemzően 16-45 évesek, ugyan még nincs szükségük olvasószemüvegre, de gyakran használnak digitális eszközöket, és gondot okoz számukra a fókuszálás. Ennek következtében hamar elfárad a szemük, esetleg szemszárazságot, fejfájást is tapasztalnak.

A Relax lencse lényegesen kényelmesebb viselet, mint egy állandó távoli szemüveg azok számára, akik sokat tanulnak, olvasnak, vagy digitális eszközöket használnak. Csökkentheti a nap végén jelentkező szemfáradási panaszokat, mint például égő, vörös szem.

Város vagy irányítószám megadása

[ErrorDialogTitle]

asdfasdfasd

Siker

A termék sikeresen a kosárba került