Akciók

70 éve gondoskodunk a látásáról, így számunkra is fontos, hogy Ön a legjobb ár-érték arányban vásárolhasson nálunk szemüveget, napszemüveget és kontaktlencsét. Ezen az oldalon a jelenleg elérhető állandó és szezonális akcióinkat találhatja meg!

Szemüveg akciók

Téli vásár akár -50% akció

2021. december 2-tól az Ofotért hálózatban Téli Vásár akciót indítunk, melyben meghatározott árucikkekre, termékcsoportonként eltérő kedvezményeket nyújtunk. Ajánlatunk webshopunkon is elérhető, azonban kizárólag a szemüvegkeret és olvasó/távoli (egyfókuszú) szemüveglencse kedvezményekre.
Kattintson a részletekért

Komplett szemüveg akár 10 000 Ft

A tökéletes látás elérhető már online is: olvasó vagy távollátó szemüveget 10.000 Ft-tól rendelhet webshopunkon.
Kattintson a részletekért

Az éleslátás mindenkinek jár

Csak üzleteinkben
Fontosnak tartjuk, hogy a tökéletes látás mindenkinek elérhető legyen és vásárlóink számára megfizethető ajánlatokat biztosítsunk, ezért kínálunk olvasó/távoli szemüveget már 10.000 Ft-tól*, multifokális szemüveget pedig már 30.000 Ft-tól**
Kattintson a részletekért

Napszemüveg akciók

Téli napszemüveg vásár akár -50% akció

Csak üzleteinkben
December 2-án Téli napszemüveg vásár akár -50% akciót indítunk.
Kattintson a részletekért

Kontaktlencse akciók

Kontaktlencse-előfizetés

Csak üzleteinkben
Üzleteinkben kontaktlencse előfizetési lehetőséget biztosítunk iWear típusú havi és napi cseréjű kontaktlencséhez, amelyet szemvizsgálaton való részvétel, valamint az első havi kontaktlencse adag megvásárlását követően vehetnek igénybe vásárlóink, az alábbi feltételekkel:
Kattintson a részletekért

[ErrorDialogTitle]

asdfasdfasd

Siker

A termék sikeresen a kosárba került