Akciók

70 éve gondoskodunk a látásáról, így számunkra is fontos, hogy Ön a legjobb ár-érték arányban vásárolhasson nálunk szemüveget, napszemüveget és kontaktlencsét. Ezen az oldalon a jelenleg elérhető állandó és szezonális akcióinkat találhatja meg!

Szemüveg akciók

Látás Hónapja Díjmentes Látásvizsgálat

Csak üzleteinkben
A Magyar Látszerész Szövetség és az optikai szakma közös szervezésében 2021. október 1. és október 31. között az érdeklődők díjmentes látásellenőrzésen és szaktanácsadáson vehetnek részt szaküzleteinkben.
Kattintson a részletekért

Szemüveglencse akció

Az Ofotért hálózatban új akciót indítunk, mely keretében különösen kedvező ajánlattal szeretnénk meglepni vásárlóinkat. Ismerje meg az online vásárlás részleteit is!
Kattintson a részletekért

Ingyenes a szállítás!

Csak online
Rendeljen online, sőt, most olvasó és távollátó lencsére 25% kedvezményt adunk. Ismerje meg szakértői ajánlatainkat és élvezze otthona kényelmét szemüveg vásárlása esetén is.
Kattintson a részletekért

Komplett szemüveg akár 9 000 Ft

A tökéletes látás elérhető már online is: olvasó vagy távollátó szemüveget 9.000 Ft-tól rendelhet webshopunkon.
Kattintson a részletekért

Az éleslátás mindenkinek jár

Csak üzleteinkben
Fontosnak tartjuk, hogy a tökéletes látás mindenkinek elérhető legyen és vásárlóink számára megfizethető ajánlatokat biztosítsunk, ezért kínálunk olvasó/távoli szemüveget már 9.000 Ft-tól*, multifokális szemüveget pedig már 29.000 Ft-tól**
Kattintson a részletekért

Napszemüveg akciók

Kontaktlencse akciók

Kontaktlencse és ápolófolyadék csomagajánlat akció

Csak üzleteinkben
Szeptember 2-án kontaktlencse + ápolófolyadék csomagajánlat akciót indítunk.
Kattintson a részletekért

Kontaktlencse-előfizetés

Csak üzleteinkben
Üzleteinkben kontaktlencse előfizetési lehetőséget biztosítunk iWear típusú havi és napi cseréjű kontaktlencséhez, amelyet szemvizsgálaton való részvétel, valamint az első havi kontaktlencse adag megvásárlását követően vehetnek igénybe vásárlóink, az alábbi feltételekkel:
Kattintson a részletekért

[ErrorDialogTitle]

asdfasdfasd

Siker

A termék sikeresen a kosárba került