Akciók

70 éve gondoskodunk a látásáról, így számunkra is fontos, hogy Ön a legjobb ár-érték arányban vásárolhasson nálunk szemüveget, napszemüveget és kontaktlencsét. Ezen az oldalon a jelenleg elérhető állandó és szezonális akcióinkat találhatja meg!

Szemüveg akciók

Látás Hónapja - Díjmentes látásvizsgálat, szaktanácsadás

Csak üzleteinkben
A Magyar Látszerész Szövetség és az optikai szakma közös szervezésében 2022. október 1. és október 31. között az érdeklődők díjmentes látásellenőrzésen és szaktanácsadáson vehetnek részt szaküzleteinkben, amennyiben szemüveg vásárláshoz kapcsolódóan van szükségük a látásvizsgálatra. Amennyiben a látásvizsgálat kontaktlencse vásárláshoz kapcsolódik, tehát a vásárló részére szükséges pl. görbület, átmérő és lencsetípus meghatározása, akkor nem végezzük el díjmenetesen a látásvizsgálatot.
Kattintson a részletekért

Szemüveglencse 25% és 50% kedvezménnyel akció

Szakértelmünkkel gondoskodunk éles látásáról és segítünk megtalálni új szemüvegét most lencsekedvezménnyel!
Kattintson a részletekért

Hogyan vásároljunk online dioptriás szemüveget?

Már online is gondoskodunk látásáról! Ofotért Otthonról szolgáltatásunkkal weboldalunkon keresztül is leadhatja rendelését egy új szemüvegre.Ismerje meg, hogyan vásárolhat kényelmesen otthonról online.
Kattintson a részletekért

Újdonság: Kékfényszűrő bevonat akár dioptria nélkül is

Csak online
Tudta-e, hogy alvászavart, fejfájást okozhat a képernyő által kibocsátott kék fény? Óvja szemét, válasszon új szemüvege lencséjéhez kékfény szűrő / Blue Filter bevonatot. Választhatja dioptriás szemüvegére bevonatként vagy rendelheti monitor szemüvegként dioptria nélkül is.
Kattintson a részletekért

Az éleslátás mindenkinek jár

Csak üzleteinkben
Fontosnak tartjuk, hogy a tökéletes látás mindenkinek elérhető legyen és vásárlóink számára megfizethető ajánlatokat biztosítsunk, ezért kínálunk olvasó/távoli szemüveget már 10.000 Ft-tól*, multifokális szemüveget pedig már 30.000 Ft-tól**
Kattintson a részletekért

Napszemüveg akciók

Őszi napszemüveg vásár akció

Csak üzleteinkben
Egyes napszemüvegekre akár 45% kedvezményt biztosítunk. (Az akció keretein belül a napszemüvegeket 10%, 15%, 25%, 30%, 35%, 45% kedvezménnyel adjuk.)
Kattintson a részletekért

Kontaktlencse akciók

iWear kontaktlencse + ajándék szemcsepp csomagajánlat

Csak üzleteinkben
Éljen a lehetőséggel! Váltson iWear havi kontaktlencsére kedvezménnyel, most ajándék szemcseppel!
Kattintson a részletekért

Kontaktlencse próba üzleteinkben

Csak üzleteinkben
Sportoláshoz, kiránduláshoz kényelmesebb megoldás lehet a kontaktlencse.
Kattintson a részletekért

Jótékonysági akció

Ajándékozza Ön is a tisztán látás örömét!

Csak üzleteinkben
Támogassa Ön is gyengén látó, hátrányos helyzetű embertársainkat 250 Ft vagy 500 Ft értékű adománykupon megvásárlásával, melynek segítségével a Lions Club mobil szűrővizsgálatot, az Ofotért pedig az Ön által felajánlott összeggel megegyező értékben az éleslátás újbóli élményét adományozza.
Kattintson a részletekért

[ErrorDialogTitle]

asdfasdfasd

Siker

A termék sikeresen a kosárba került