Akciók

70 éve gondoskodunk a látásáról, így számunkra is fontos, hogy Ön a legjobb ár-érték arányban vásárolhasson nálunk szemüveget, napszemüveget és kontaktlencsét. Ezen az oldalon a jelenleg elérhető állandó és szezonális akcióinkat találhatja meg!

Szemüveg akciók

Ismerje meg a Tommy Hilfiger szemüvegeket

Csak online
A világ egyik vezető lifestyle márkája, a szemüveg készítésben is a világ élvonalába tartozik. Tommy Hilfiger szemüvegek a klasszikus amerikai stílust testesítik meg. Színei a piros-fehér és kék, amelyek Tommy Hilfiger logóval az amerikai szellem szimbólumává váltak. A szemüvegkeretek téglalap, négyzet alakú és lekerekített formában érhetőek el. Ismerje meg kínálatunkat weboldalunkon.
Kattintson a részletekért

Szemüveglencse 25% és 50% kedvezménnyel akció

Szakértelmünkkel gondoskodunk éles látásáról és segítünk megtalálni új szemüvegét most lencsekedvezménnyel! Nézzen be üzleteinkben vagy rendeljen online egyfókuszú olvasó/távoli lencsével szemüveget.
Kattintson a részletekért

Hogyan vásároljunk online dioptriás szemüveget?

Már online is gondoskodunk látásáról! Bemutatjuk Önnek, hogy csupán 4 lépéssel biztonságosan és egyszerűen vásárolhat az Ofotérttől. Ismerje meg, hogyan vásárolhat kényelmesen otthonról néhány kattintással.
Kattintson a részletekért

Dioptriás szemüveg 13 000 Ft-ért!

Csak online
A tökéletes látásért nem kell sorban állnia, már online is megrendelheti olvasó vagy távollátó szemüveget, most 13.000 Ft-tól webshopunkról. Válasszon megbízható Seen kereteink közül és dioptriájának megfelelő személyre szabott online ajánlatot készítünk. Óvja szemét és válassza blue filter réteggel.
Kattintson a részletekért

Újdonság: Kékfényszűrő bevonat akár dioptria nélkül is

Csak online
Tudta-e, hogy alvászavart, fejfájást okozhat a képernyő által kibocsátott kék fény? Óvja szemét, válasszon új szemüvege lencséjéhez kékfény szűrő / Blue Filter bevonatot. Választhatja dioptriás szemüvegére bevonatként vagy rendelheti monitor szemüvegként dioptria nélkül is.
Kattintson a részletekért

Napszemüveg akciók

Őszi napszemüveg vásár akció

Csak üzleteinkben
Egyes napszemüvegekre akár 45% kedvezményt biztosítunk. (Az akció keretein belül a napszemüvegeket 10%, 15%, 25%, 30%, 35%, 45% kedvezménnyel adjuk.)
Kattintson a részletekért

Kontaktlencse akciók

Kontaktlencse próba üzleteinkben

Csak üzleteinkben
Sportoláshoz, kiránduláshoz kényelmesebb megoldás lehet a kontaktlencse.
Kattintson a részletekért

Jótékonysági akció

Ajándékozza Ön is a tisztán látás örömét!

Csak üzleteinkben
Támogassa Ön is gyengén látó, hátrányos helyzetű embertársainkat 250 Ft vagy 500 Ft értékű adománykupon megvásárlásával, melynek segítségével a Lions Club mobil szűrővizsgálatot, az Ofotért pedig az Ön által felajánlott összeggel megegyező értékben az éleslátás újbóli élményét adományozza.
Kattintson a részletekért

[ErrorDialogTitle]

asdfasdfasd

Siker

A termék sikeresen a kosárba került