Akciók

70 éve gondoskodunk a látásáról, így számunkra is fontos, hogy Ön a legjobb ár-érték arányban vásárolhasson nálunk szemüveget, napszemüveget és kontaktlencsét. Ezen az oldalon a jelenleg elérhető állandó és szezonális akcióinkat találhatja meg!

Szemüveg akciók

1-et fizet 3-at vihet szemüveg akció

Csak üzleteinkben
70 éve gondoskodunk látásáról, ezért tudjuk, hogy egy szemüveg nem elég! Érdemes nem ugyanabban sportolni, barkácsolni, mint amiben munkába járunk, hogy kedvenc keretünkre minél tovább vigyázhassunk.
Kattintson a részletekért

Szemüveg -20%

Csak online
Vásároljon online szemüveget -20% kedvezménnyel, Plusz garancia szolgáltatással. Válassza a kényelmet és készítse el személyre szabott szemüveg ajánlatát még ma.
Kattintson a részletekért

Hogyan vásároljunk online dioptriás szemüveget?

Már online is gondoskodunk látásáról! Bemutatjuk Önnek, hogy csupán 4 lépéssel biztonságosan és egyszerűen vásárolhat az Ofotérttől. Ismerje meg, hogyan vásárolhat kényelmesen otthonról néhány kattintással.
Kattintson a részletekért

Dioptriás szemüveg 13 000 Ft-ért!

Csak online
A tökéletes látásért nem kell sorban állnia, már online is megrendelheti olvasó vagy távollátó szemüveget, most 13.000 Ft-tól webshopunkról. Válasszon megbízható Seen kereteink közül és dioptriájának megfelelő személyre szabott online ajánlatot készítünk. Óvja szemét és válassza blue filter réteggel.
Kattintson a részletekért

Újdonság: Kékfényszűrő bevonat akár dioptria nélkül is

Csak online
Tudta-e, hogy alvászavart, fejfájást okozhat a képernyő által kibocsátott kék fény? Óvja szemét, válasszon új szemüvege lencséjéhez kékfény szűrő / Blue Filter bevonatot. Választhatja dioptriás szemüvegére bevonatként vagy rendelheti monitor szemüvegként dioptria nélkül is.
Kattintson a részletekért

Jótékonysági akció

Ajándékozza Ön is a tisztán látás örömét!

Csak üzleteinkben
Támogassa Ön is gyengén látó, hátrányos helyzetű embertársainkat 250 Ft vagy 500 Ft értékű adománykupon megvásárlásával, melynek segítségével a Lions Club mobil szűrővizsgálatot, az Ofotért pedig az Ön által felajánlott összeggel megegyező értékben az éleslátás újbóli élményét adományozza.
Kattintson a részletekért

[ErrorDialogTitle]

asdfasdfasd

Siker

A termék sikeresen a kosárba került