Rólunk

Már 70 éve gondoskodunk vásárlóink éles látásáról, melyhez szakképzett kollégáink nyújtanak segítséget. Magyarország legnagyobb optikai hálózataként országos lefedettséggel, közel 100 üzlettel várjuk vásárlóinkat. Üzleteink mindegyike az országos hálózat minőségi előírásainak megfelelő szolgáltatásokkal, széles választékkal és kedvező akciókkal várja vásárlóit az ország különböző városaiban.

Szaküzleteink teljes körű optikai szolgáltatást nyújtanak, legyen szó látásvizsgálatról, szemüvegkészítésről - hozott szemüvegrecept (TB-vény) vagy akár az általunk végzett vizsgálat alapján - kontaktlencse-illesztésről, vagy egy új napszemüveg kiválasztásáról. Mindemellett egyéb, a látáskorrekcióhoz kapcsolódó termékek (pl. kontaktlencse folyadék) is megtalálhatók üzleteinkben.

Kínálatunk minden termékkategóriában számos nemzetközi- és világmárkát vonultat fel, amelyből szakértői segítség és személyre szabott tanácsadás mellett választhatja ki az Önnek legjobban megfelelő látásjavító eszközt.

Szakképzett optometristáink és optikai tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésére és segítenek megtalálni látás problémájára a legoptimálisabb megoldást.

Várjuk üzleteinkben!

Város vagy irányítószám megadása

Loading...

[ErrorDialogTitle]

asdfasdfasd

Siker

A termék sikeresen a kosárba került