Multifokális szemüveg

Miért jó a multifokális szemüveglencse?

  • Nemcsak közelre és távolra, hanem a köztes távolságra
    (személyes életterünk) is éles képet ad
  • Nem kell keresgélni a táskában és cserélgetni a különböző szemüvegeket, hiszen a multifokális szemüveg olvasó- és távoli szemüveg is egyben
  • Nincs benne éles választóvonal, mint a bifokális lencsében, így esztétikusabb
  • Nálunk kockázatmentesen vásárolhat 30 napos Kipróbálási Garanciánknak köszönhetően

Többfunkciós olvasószemüveg lencse

Ha egész nap olyan munkához szeretné viselni a szemüvegét, ahol fontos, hogy tökéletesen lássa az asztalon lévő jegyzeteit, a monitort és a kollegáját is – mindezt egyetlen szemüveggel, akkor Önnek a Többfunkciós olvasószemüveget ajánljuk.

Magasabb dioptriák esetében ajánljuk vékonyított lencséinket, melyek esztétikusan oldják meg látásproblémáit. Komfortnövelő bevonataink (tükröződéscsökkentő, pára- és portaszító, felületkeményítő) is segítenek abban, hogy a szemüvege viselése szinte észrevehetetlen legyen az Ön számára.

Éleslátás napsütésben is? A dioptriás napszemüveg lencsét kérhetem akár kedvenc keretembe, vagy napszemüvegbe. A lencsék széles színválasztéka sem lehet akadálya annak, hogy élvezzük a napsütést!

Ha akarom szemüveg, ha süt a nap napszemüveg, és nem kell cserélgetnem őket? Igen! A fényre sötétedő szemüveglencse jelenti a megoldást, mely az UV fény hatására besötétedig. Sőt, már olyan fényre sötétedő lencse is elérhető nálunk, amely az autóban is tökéltesen működik, annak ellenére, hogy az autó ablaküvege szűri az UV fényt.

Várjuk üzleteinkben, foglaljon időpontot még ma.

Város vagy irányítószám megadása

[ErrorDialogTitle]

asdfasdfasd

Siker

A termék sikeresen a kosárba került