100% elégedettségi garancia

Garanciát vállalunk arra, hogy az Ön számára kiválasztott és elkészített szemüvegével tökéletesen fog látni. Ismerje meg, mi mindenre terjed ki az elégedettségi garanciánk:

90 napos látásvizsgálati garancia

A tökéletes szemüveg elkészítésének alappillére a szakértő Optometrista kollégák által, helyben végzett látásvizsgálat. Célunk, hogy az Ön látásigényének megfelelő dioptria pontos megállapításával biztosítsuk a tökéletes látást, komfortos, személyiségünkhöz illő szemüveggel.

Üzleteinkben a látásvizsgálatot követően meg tudja rendelni a szükséges lencsét a hozzáillő kerettel, így minden egyszerre megvalósítható, biztosítva a kényelmet és a minőséget. Amennyiben az üzletünkben végzett látásvizsgálat alapján általunk elkészített szemüveg a mindennapi használat során mégsem bizonyul komfortos, megfelelő viseletnek, és ezt a látásvizsgálat elvégzését követő 90 napon belül jelzi kollégáinknak, a szemvizsgálatot térítésmentesen megismételjük, és amennyiben szükséges, a szemüvegben a lencséket az így megállapított korrekcióigénynek megfelelően cseréljük, természetesen minden további díj megfizetése nélkül.

Minőségi garancia

Üzleteink termékválasztékának meghatározásakor kiemelt figyelmet fordítunk a tökéletes minőségre minden termékünk esetében.

A legfontosabb minőségi elvárás a szemüveggel szemben az, hogy Ön tökéletesen lásson vele, amit csak az optikailag pontosan elkészített szemüveg garantálhat.

Az üzleteink által forgalmazott termékek minőségét több lépcsőben, folyamatosan ellenőrizzük, hogy az elvárásainak megfelelő terméket biztosíthassuk az Ön számára. Az általunk elkészített szemüvegeket optikai pontosság tekintetében a Magyar Szabványnál szigorúbb, egyedülálló Ofotért minőségi kódex** szerint minősítjük. Amennyiben az általunk elkészített szemüveggel Ön nem lát jól, és ezt a problémát az Ofotért minőségi kódexben megfogalmazott pontossági szabályoktól való eltérés okozza, úgy a szemüveglencséjét térítésmentesen kicseréljük, vagy a szemüveglencsékért ténylegesen kifizetett vételár összegét visszafizetjük Önnek. **Az Ofotért minőségi kódex megtekinthető az Ofotért szaküzletekben.

30 napos progresszív szemüveglencse kipróbálási garancia

Multifokális szemüveglencse a 40 éven túli szemüvegviselők mindennapjait tudja megkönnyíteni, hiszen egy szemüveglencsével tudnak tökéletesen látni a szemüvegek cserélgetése nélkül is. Előnye, hogy esztétikus, praktikus viselet, nem árulkodik viselője koráról és nemcsak a távoli és olvasótávolságban, hanem e két távolság között elhelyezkedő valamennyi tárgyról éles képet ad.

A termékkel kapcsolatos bővebb felvilágosításért forduljon bizalommal kollégáinkhoz, akik készséggel segítenek Önnek. Kezdetben a multifokális lencsét is meg kell tanulni viselni, melyhez a kipróbálást is kockázatmentessé tesszük vásárlóink számára.

Amennyiben a megvásárolt multifokális szemüveget nem érzi kényelmesnek, viselése nem komfortos, vagy nem az elvárásainak megfelelő, akkor a megvásárolt szemüvegkeretében lévő multifokális lencséket a szemüveg átvételétől (vásárlástól) számított 30 napon belül kérésének megfelelő típusú lencsékre cseréljük, a multifokális lencsékért fizetett összeg keretén belül. A két termék közötti árkülönbözetet természetesen visszatérítjük Önnek.

[ErrorDialogTitle]

asdfasdfasd

Siker

A termék sikeresen a kosárba került