Szemüveg ápolása

Azért, hogy minél hosszabb ideig, problémamentesen tudja használni termékünket, érdemes áttanulmányoznia hasznos tanácsainkat. Szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy amennyiben az elkészült szemüvegében, vagy kontaktlencséjében nem érzi tökéletesnek a látását, ne viselje azt, és haladéktalanul keresse fel az Önhöz legközelebb eső üzletünket. Munkatársaink készséggel állnak a rendelkezésére, hogy az esetlegesen felmerülő probléma okát kiderítsék, és amennyiben szükséges, úgy haladéktalanul kijavítsák azt. Semmi esetre sem javasoljuk, hogy például vezessen az új szemüvegében, vagy kontaktlencséjében, amennyiben azt még nem szokta meg, vagy bizonytalannak érzi a látását benne.

Szemüveg használata

Javasoljuk, hogy szemüvegét két kézzel vegye fel, illetve tegye le. Amennyiben azt a fején felcsúsztatva, hajpántként, illetve tok nélkül a ruháján viseli, úgy kerete és lencséi megkarcolódhatnak, megsérülhetnek.

Használat során a szemüveg beállításai módosulhatnak, a szemüveg deformálódhat, csavarjai kilazulhatnak. A fenti problémák észlelése esetén keresse fel üzleteinket, ahol szakképzett eladóink, kérésére bármikor archoz igazítják, beállítják, elvégzik a szükséges karbantartásokat.

A fúrt keretek fokozottan érzékenyek, használatuk nagyobb körültekintést igényel.

Tárolás

A szemüveglencsék és bevonataik sérülékenyek, ezért, hogy a karcolódásoktól megóvja használaton kívül, mindig tartsa lehetőleg keményfedelű szemüvegtokban. Szélsőséges hőmérsékleti viszonyoktól, sugárzó hőtől, vegyi anyagoktól, kozmetikumoktól, tengervíztől, erős fizikai, mechanikai hatásoktól óvni kell. Szaunában, szoláriumban ne viselje, ne vigye. Gépjármű szélvédője mögött annak műszerfalán és a kesztyűtartóban ne tárolja.

Tisztítás

Műanyag szemüveglencséit csak nedvesen, langyos vízzel, zsíros elszennyeződés esetén semleges kémhatású tisztítószerrel, illetve optikai üzletben beszerezhető tisztító folyadékkal, textil vagy speciális impregnált törlőkendővel tisztítsa. Papírtörlőt ne használjon!

A szemüvegkeret szennyeződései puha törlővel szárazon, illetve nedvesen, semleges vagy speciális optikai tisztítószerrel, optikai szaküzletben ultrahangos tisztítással távolíthatók el.

Javítás

A termék sérülése, utólagos beállítási igénye esetén forduljon szakemberhez. Kérjük, hogy szemüvegét házilag ne próbálja javítani.

Ha szemüvegével kapcsolatban bármilyen kérdése, esetleg problémája merülne fel, kérjük, keresse fel bármelyik szaküzletünket vagy keresse Vevőszolgálatunkat.

Annak érdekében, hogy a kérdéstől, kéréstől függetlenül az ügyintézés mindenféleképpen megvalósulhasson, kérjük hozza magával a szemüvegéhez tartozó vásárlást igazoló dokumentumot (pl: számla, nyugta, jótállási jegy), a megkeresés jellegétől függetlenül.

Város vagy irányítószám megadása

[ErrorDialogTitle]

asdfasdfasd

Siker

A termék sikeresen a kosárba került