Szállítási tájékoztató

Szállítási tájékoztató

Átvételi lehetőség: házhoz szállítás, futárcéggel, országszerte, Magyarország területén. A házhoz szállítást a GLS Hungary Kft. végzi. A kiszállítást az Ön által megadott címre teljesítjük munkanapokon 9:00 és 17:00 óra között.

Szállítási tájékoztató


2023. december 15-től érvényes GLS Futárszolgálattal történő házhoz szállítás díja:

- 20.000 Ft rendelési értéket meghaladó vásárlás esetén INGYENES.

- 20.000 Ft megrendelési érték alatt 1.590 Ft.


2024.március 14-től bevezetjük a GLS csomagpont és csomagautomata szállítási módot, így az alábbi díjszabás mellett kérhető a szolgáltatás:


Csomagpontra történő szállítás esetén

- 20.000 Ft rendelési értéket meghaladó vásárlás esetén INGYENES.

- 20.000 Ft megrendelési érték alatt 1.390 Ft.


Csomagautomatába történő szállítás esetén

- 20.000 Ft rendelési értéket meghaladó vásárlás esetén INGYENES.

- 20.000 Ft megrendelési érték alatt 1.190 Ft.


Megrendelését követően emailen tájékoztatjuk a szállítás pontos idejéről és az Ön csomagkövető kódjáról. A csomagkövető kóddal a GLS honlapján is nyomon követheti a rendelése útját:

https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes


Átlagos szállítási idő optikai keret és kiegészítők rendelése esetén:

  • Munkanapokon 12 óráig beérkezett rendeléseket aznap átadjuk és a következő munkanap megkapja.
  • Munkanapokon 12 óra után érkezett rendelések a követő munkanapon kerülnek átadásra a futárszolgálat részére
  • Hétvégén és ünnepnapokon leadott megrendelések feldolgozása átadása az első munkanapon történik. Hétvégi szállítás nincs, kivétel abban az esetben van, amikor munkanap áthelyezés történik.
  • Kiemelt időszakokban a várható szállítási idő a megnövekedett rendelések miatt esetlegesen megnőhet, ennek tényéről minden esetben tájékoztatjuk.


Átlagos szállítási idő dioptriás szemüveg rendelése esetén:

  • A beérkezett rendelések feldolgozását azonnal megkezdjük. A lencse dioptriadatai függvényében 3-20 munkanapon belül elkészítjük szemüvegét és átadjuk a futárszolgálatnak. A várható szállítási időről a vásárlási folyamat alatt és a megrendelés visszaigazoló levélben is tájékoztatjuk.
  • Hétvégén és ünnepnapokon leadott rendelések átadása a feldolgozást követő első munkanapon történik. Hétvégi szállítás nincs, kivétel abban az esetben van, amikor munkanap áthelyezés történik.


Amennyiben dioptriás szemüveget vásárol és a rendelésében szerepel egyéb kiegészítő termék (pl. szemüvegtok, szemüveg-lánc, stb.), úgy megrendelését minden esetben a dioptriás szemüveg elkészültéhez igazítva - az adott megrendelésben szereplő összes termékre vonatkoztatva együttesen - egy csomag küldeményként szállítjuk ki. Amennyiben a megrendelni kívánt terméket (egyéb kiegészítő termék illetve napszemüveg) szeretné hamarabb megkapni, kérjük külön rendelésben adja azt le. Ebben az esetben azonban számolnia kell az adott megrendelés szállítási díjával. Köszönjük megértését.

A szállítási költség és a várható szállítási idő a választott termékek függvénye.

A vásárlási folyamat alatt végig nyomon követheti a várható szállítási időt. Minden termékünk rendelhető, amennyiben a kiválasztott szemüvegkeret időközben mégsem lenne online elérhető, tájékoztatjuk. Rendeléskor adja meg azokat az információkat, amellyel segítheti a futárt a tájékozódásban a pontos szállítás érdekében. (Megjegyzés rovatban van lehetőség rögzíteni a kiegészítő információkat).

A GLS Futárszolgálata a házhoz szállítást hétfőtől-péntekig normál munkaidőben, 8-17 óra között, kizárólag Magyarország területén végzi. Amennyiben ettől eltérő szállítási rend van érvényben, tájékoztatást küldünk. Amennyiben a GLS munkatársai nem tudják kézbesíteni a rendelését, további két alkalommal is megkísérlik a kiszállítást.

A szállítás napján a futár felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük, hogy rendelése leadásakor tüntesse fel telefonszámát és e-mail címét, hogy a futár kapcsolatba tudjon lépni Önnel. Amennyiben az időpont vagy a szállítási cím nem megfelelő, kérjük vegye fel a kapcsolatot a futárszolgálattal.

Ideális esetben a csomagot GLS munkatársai személyesen Önnek kézbesítik. Aláírásával igazolja a csomag átvételét és megkapja a csomagot, vagy az Ön nevében az egyik családtagja veszi át a küldeményt.

A GLS megkérdezi a szomszédot, hogy átveszi-e Önnek a csomagot. Ha nincs olyan szomszéd, aki átvenné, a GLS visszaviszi a csomagot a depóba (vagy a központba) és a következő munkanapo(ko)n megkísérli másodszorra vagy harmadszorra is kézbesíteni. Ha a futár nem tudja a megadott címen kézbesíteni a csomagot, egy értesítőt hagy a kézbesítési kísérletről. Az értesítő tartalmazza a csomagátvevő szomszéd nevét vagy ennek hiányában a GLS ügyfélszolgálat telefonszámát.

GLS ügyfélszolgálat (H-P: 7:00-20:00): +36 29 886 700. Mobil: +36 20 890 0660*.

*Nem emelt díjas telefonszám. A hívás díja az adott telefonszolgáltatótól függ. Jelenlegi járványügyi helyzetben fokozottan ügyelünk a megrendelések feldolgozása során munkatársaink és az általunk kézbesített csomagok vírusvédelmére. Speciális fertőtlenítéssel védjük a termékeket a kórokozóktól. Ügyelünk a tisztaságra, naponta többször fertőtlenítést végzünk.

A megelőzés a legfontosabb, így kérjük, hogy a csomag átvételekor ügyeljen az óvintézkedésekre. Legyen Önnél toll, viseljen gumikesztyűt és átvétel előtt és után is mosson kezet. 

[ErrorDialogTitle]

asdfasdfasd

Siker

A termék sikeresen a kosárba került