Kontaktlencse

Vásároljon nálunk kontaktlencsét és kontaktlencse folyadékot. Megbízható forrásból, neves gyártók termékei, magas minőségben. A kiegészítők széles választékát találja meg nálunk minden kontaktlencsetípushoz. Termékeinket üzleteinkben is kézhez veheti, vagy kérheti kontaktlencse-előfizetéssel is.

Az Ofotértnél 4 lépésben, ilyen
egyszerűen lehet kontaktlencséje

3

Próbálja ki ingyenesen a kontaktlencsét, és ismerje meg a használatát, kezelését!

Részletek Részletek

A kontaktlencsékről általában

A kontaktlencsék sporthoz, tánchoz, szórakozáshoz is ugyanolyan éles látás biztosítanak, mint egy szemüveg. Szemüveg mellett is viselhető, mint kiegészítő a különleges alkalmakkor.

Napi vagy havi kontaktlencse kiválasztásánál elsősorban azt kell figyelembe vennünk, hogy milyen alkalmakra, rendszerességgel szeretnénk használni. Más típus javasolt a mindennapokra, más utazáshoz, sportoláshoz, vagy akár alkalmi eseményekre.

A sokféle kontaktlencse közül mindenki talál magának megfelelőt. Természetesen fontos szemünk érzékenysége és sajátosságai is, hiszen ezek is befolyásolják, hogy milyen kontaktlencsére van szükségünk.

Szakértő kollégáink segítenek megtalálni az életritmusának és igényeinek leginkább megfelelő kontaktlencsét.

Minden, amit a kontaktlencséről tudni érdemes.

Tudjon meg mindent a kontaktlencsékről! Mikor érdemes inkább kontaktlencsét használni mint szemüveget? Milyen típusok léteznek? Milyen gyakran kell cserélni? Hogyan használjuk és ápoljuk kontaktlencséinket? Ezekre a kérdésekre mind választ kaphat a szakértőink által írt cikkekben.

Kontaktlencse-előfizetés

Kontaktlencse-előfizetés

Önnek is kontaktlencsére van szüksége? Lehetősége van üzletünkben is megvásárolni, de mi az Ofotértben úgy is gondoskodunk látásáról, hogy ki sem kell mozdulnia otthonról. Nem kell kompromisszumot kötnie, ingyenesen házhoz szállítjuk kontaktlencséjét.

Kontaktlencse-ápolás

Kontaktlencse-ápolás

Akkor tehet a legtöbbet szeme egészségének megőrzésében, ha mindig optikai üzletben vásárol ápolófolyadékot havi kontaktlencséje tisztítására és szemcseppet szeme hidratálására.

Részletek Gyakran írt kérdések

Segítünk, hogy megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb kontaktlencsét, amely életritmusához és igényeihez a legjobb választás lehet.

CLASSIC

iWear Hydro

Ha a mindennapokra keres jó minőségű, kedvező áron elérhető és naponta átlagosan 10-12 órát szeretné viselni kontaktlencséjét, akkor az iWear Hydro a megfelelő választás. Aludni ezekben a kontaktlencsékben sem szabad.

EXTRA

iWear Balance Plus

Az iWear Balance Plus kontaktlencsét azoknak ajánljuk, akik dinamikus életmódot folytatnak, legyen az akár beltéri vagy kültéri tevékenység. Szilikon-hidrogél anyagának köszönhetően nagyon rugalmas, emellett magas az oxigén áteresztő képessége is. Hosszú napokon is sokáig kényelmes marad a lencse viselése.

Premium

iWear Oxygen

Ha a legnépszerűbb terméket keresi és életritmusa nagyfokú rugalmasságot kíván, ha szeretne megfeledkezni arról, hogy kontaktlencséje van, akkor a szilikon-hidrogél kontaktlencséinket javasoljuk, amelyekben még a szunyókálás is megengedett, ilyen az iWear Oxygen.

LUX

iWear Fresh

Az iWear Fresh kontaktlencsét azoknak ajánljuk, akik szívesen hordanak szemüveget, de időnként anélkül is szeretnének megjelenni, pl. egy nyaralás vagy sportolás alkalmával. Tartalék kontaktlencsének is ideális.

LUX+

iWear Harmony

Ha a szemüveg mellett csak alkalmanként (pl. nyaralás alatt vagy sportoláshoz) szeretne kontaktlencsét viselni, a legmagasabb komfortfokozattal rendelkező iWear Harmony kontaktlencsénket ajánljunk, amely tartalék kontaktlencsének is ideális.

Ápolószerek

Az iWear Extraclean ápoló folyadék minden típusú kontaktlencséhez alkalmazható – tároláshoz is. Alaposan tisztítja és fertőtleníti a lencsét, miközben hidratáló összetevőinek köszönhetően megkönnyíti a felhelyezést és csökkenti a szemszárazság tüneteit.

További kontaktlencséinkről érdeklődjön üzleteinkben!
Város vagy irányítószám megadása

Loading...

[ErrorDialogTitle]

asdfasdfasd

Siker

A termék sikeresen a kosárba került