Dioptriás napszemüveg

Éleslátás napsütésben is? A dioptriás napszemüveg lencsét kérhetem akár kedvenc keretembe, vagy napszemüvegbe. A lencsék széles színválasztéka sem lehet akadálya annak, hogy élvezzük a napsütést!

Nagyon sokféle színben elérhetők a dioptriás napszemüveg lencsék, akár a most divatos tükörbevonatos lencse változatban is.

Ha akarom szemüveg, ha süt a nap napszemüveg, és nem kell cserélgetnem őket? Igen! A fényre sötétedő szemüveglencse jelenti a megoldást, mely az UV fény hatására besötétedig. Sőt, már olyan fényre sötétedő lencse is elérhető nálunk, amely autóban is tökéletesen működik, annak ellenére, hogy az autó ablaküvege szűri az UV fényt.

A szürke napszemüveglencse viselése elsősorban általános városi viseletre ajánlott, mert a színeket változtatás nélkül engedi át, és természetes látást biztosít.

A barna napszemüveglencse autóvezetéskor és sportoláskor biztosít komfortos látást, mert növeli a kék ég vagy a fű kontrasztját erős fényviszonyoknál és ezáltal tisztábban észlelhetők vele a tárgyak körvonalai.

A zöld napszemüveglencse segíti a kék és zöld színek észlelését. Kiváló vizuális komfortérzetet, nyugtató, relaxáló hatást biztosít.

Várjuk üzleteinkben, foglaljon időpontot még ma.

Város vagy irányítószám megadása

[ErrorDialogTitle]

asdfasdfasd

Siker

A termék sikeresen a kosárba került