Transitions®

Transitions® fényre sötétedő lencsék

A tökéletes átmenet

A Transitions® lencsék automatikusan alkalmazkodnak a változó fényviszonyokhoz. A lencse érzékeli a UV fény erősségét és mennyiség, majd annak megfelelően állítja be a lencse sötétségét. Ha kimegyünk a szabadba és sok a fény, akkor a lencse magától besötétedik, míg beltérben vagy éjszaka, amikor kevés fény van, akkor kivilágosodik.

Hogyan működnek a Transitions® lencsék?

 • Indoor
 • Cloudy outdoors
 • Normal outdoors
 • Bright outdoors

Folyamatos védelem

A Transitions® lencsék teljes mértékben, 100%-ban blokkolják az UVA és UVB sugarakat, valamint szűrik a kék-ibolya fényt1 is. Beleértve a digitális eszközök vagy képernyők által kibocsátott fényt, és a különösen erős napfényt is. A Transitions® lencsék csökkentik a tükröződést és javítják a látásélményt is.

Transitions® Signature® Gen8

A legjobb fotokróm lencsék2

A Transitions® lencséket úgy tervezték, hogy a lehető legjobb védelmest és látásélményt nyújtsák kültéren és beltéren egyaránt3. A lencsék automatikusan és gyorsan reagálnak az aktuális fényviszonyokoz.

 • A lencse teljesen tiszta beltéren
 • Szabadban másodpercek alatt elsötétül
 • Gyorsan visszatér a tiszta árnyalathoz
 • 100%-ban blokkolja az UVA és UVB sugárzást
Transitions® Signature® Gen8™

A Transitions® Signature® Gen8 lencse három színben kapható
az Ofotért hálózatában

 • Szürke Szürke
 • Barna Barna
 • Grafit zöld Grafit zöld
Város vagy irányítószám megadása

Megnyerő és stílusos

A Transitions® lencséket testre lehet szabni, így teljesen ki tudják elégíteni az Ön igényeit. Végre úgy élvezheti majd a napfényt mint még soha!

 • Válassza ki a stílusát

  Válassza ki a stílusát

  További kínálataink
 • Szürke Szürke

  Szürke

  A szürke szín párosítható arany keretekkel a nőies hangulat érdekében.

  Vásárolok
 • Grafit zöld Grafit zöld

  Grafit zöld

  A grafit zöld élénk megjelenést kölcsönözhet egy Ray-Ban klasszikus kerettel, mint például a Wayfarer.

  Vásárolok
 • Barna Barna

  Barna

  A barna egy megnyugtató és klasszikus lencseszín, amely kiállja az idő próbáját.

  Vásárolok
 • Barna Barna

  Barna

  A barna egy megnyugtató és klasszikus lencseszín, amely kiállja az idő próbáját.

  Vásárolok
 • Grafit zöld Grafit zöld

  Grafit zöld

  A grafit zöld élénk megjelenést kölcsönözhet egy Ray-Ban klasszikus pilótaformával párosulva, a retró csavar érdekében.

  Vásárolok
 • Szürke Szürke

  Szürke

  A szürke szín párosítható arany keretekkel a nőies hangulat érdekében.

  Vásárolok
 • Barna Barna

  Barna

  A barna egy megnyugtató és klasszikus lencseszín, amely kiállja az idő próbáját.

  Vásárolok

GYIK

Mi az a Transitions® lencse?

A Transitions® lencsék az első számú fotokróm lencsének számítanak a látással foglalkozó szakemberek körében világszerte. A Transitions® lencsék szabadalmaztatott, fotokróm festékekkel vannak felszerelve. Ez a réteg teszi lehetővé, hogy a lencsék gyorsan elsötétüljenek ultraibolya fény hatására. Ahogy nő az UV sugárzás intenzitása, úgy sötétedik el egyre jobban a lencse. Mivel éjszaka és beltérben az UV fény nincs jelen, ilyenkor a lencsék az eredeti, tiszta állapotukat veszik fel.

A Transitions® lencse olyan átlátszó, mint egy hagyományos lencse beltérben?

Igen, a Transitions® Signature® Gen8 lencse teljesen átlátszó beltérben.

Miben különbözik a Transitions® lencse a dioptriás napszemüvegtől?

Minden napszemüvegnek van egy konkrét, meghatározott árnyalata. Ez pedig független attól, hogy épp milyen fényviszonyok vannak. Viszont a napszemüvegekkel ellentétben a Transitions® lencsék alap esetben átlátszó lencseként indulnak, és automatikusan sötétülnek el az UV-fény szintjének megfelelően. A sötétedés folyamatosan történik és éles átmenet nélkül zajlik. A lencse önmagát mindig úgy állítja be hogy az adott fényviszony mellett jól lásson.

A Transitions® lencsék minden szemüveg kerettel kérhetőek?

A Transitions® lencsék kompatibilisek a legtöbb kerettel.

Kompatibilisek a Transitions® lencsék a tükröződés-, karc- és páramentesítő bevonatokkal?

Igen. A Transitions® lencsék kompatibilisek a legtöbb karcolásvédő bevonattal. A kombinált Transitions® lencsék még jobban csökkentik a zavaró, kényelmetlen érzést és kiiktatják a tükröződést, beltéren és kívül egyaránt.

Aktiválódnak a Transitions® lencsék beltérben is?

A Transitions® lencsék adaptív/fotokromatikus lencsék, vagyis UV fény hatására fognak elsötétedni. A napfény UV-sugárzása a legtöbb esetben nincs jelen beltérben, így a lencsék ott átlátszóak.

Mennyi kék fényt blokkolnak a Transitions® Signature® GEN8 lencsék?

Kutatások szerint a Transitions® Signature® GEN8 lencsék a kék-ibolya fénynek akár a 26%-át is ki tudják szűrni beltérben, míg kültéren akár 86%-át is megszűrik.1

Miért fontos védeni a szememet az UV fénytől?

A napfény két típusú káros sugárzásból áll: UVA-sugarakból és UVB-sugarakból. A túlzott UV-sugárzás veszélyes a szemre és a bőrre egyaránt. Ez a sugárzás pedig akár súlyos betegséghez is vezethet (szürkehályog, makula degeneráció stb.) Ez az egyik fő oka, hogy a szemünket védeni kell a káros UVA és UVB sugarak ellen is.

Milyen mértékben blokkolják a Transitions® lencsék az UV-sugarakat?

A Transitions® lencsék 100%-ban blokkolják az UVA és UVB sugarakat is.


 • 1) A Transitions® lencsék a kék-ibolya fény legalább 26%-át kiszűrik beltéren és legalább 86%-át kültéren. A tesztet prémium tükröződésgátló bevonattal ellátott szürke lencséken végezték. A „kék-ibolya fényt” 400 és 455 nm között számítják (ISO TR 20772:2018).
 • 2) A főbb mindennapi fotokróm lencsék közül a legmagasabb súlyozott összetett pontszám elérése alapján a legfontosabb fotokróm teljesítményjellemzők mérése során, a fogyasztók számára való relatív fontosságuk alapján.
 • (3) A Transitions® Signature® GEN 8 lencsék a kék-ibolya fény legalább 26%-át kiszűrik beltéren és több mint 86%-át kültéren. Prémium tükröződésgátló bevonattal ellátott szürke lencséken végzett tesztek alapján. A „kék-lila fényt” 400 és 455 nm között számítják (ISO TR 20772:2018).
 • A Transitions®, a Transitions® Signature, a Transitions® logó, a Transitions® Light Intelligent Lenses, a Transitions® védjegyei.
 • Optical, Inc. a Transitions® Optical Limited licence alapján használja. A Light Under Control és a GEN 8 a Transitions® Optical Limited védjegyei. © 2021 Transitions® Optical Ltd.

[ErrorDialogTitle]

asdfasdfasd

Siker

A termék sikeresen a kosárba került