SZÁMUNKRA LEGFONTOSABB VÁSÁRLÓINK ELÉGEDETTSÉGE.
ISMERJE MEG ÖN IS A GARANCIA RÉSZLETEIT!

100% ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA

Garantáljuk, hogy tökéletesen fog látni a szaküzletünkben elkészített szemüvegével. Nézze meg mi mindenre terjed ki az elégedettségi garanciánk:

90 napos látásvizsgálati garancia

Szaküzleteinkben teljes körű optikai szolgáltatást biztosítunk vásárlóink számára, melynek egyik alappillére a szakértő kollégák által helyben végzett látásvizsgálat. Célunk, hogy az Ön látásigényének megfelelő dioptria pontos megállapításával tökéletes látást biztosító, komfortos szemüveget biztosítsunk az Ön számára.
Az üzleteinkben helyben végzett látásellenőrzés, és az ezzel egyidejű megrendelés lehetősége egyrészt kényelmessé, másrészt kockázatmentessé teszi az Ön számára a szemüvegvásárlást. Az általunk megállapított szemvizsgálati eredmény esetén nemcsak azt vállaljuk, hogy szemüvegét tökéletes minőségben készítjük el, hanem garantáljuk azt is, hogy Ön azzal tökéletesen fog látni.
Amennyiben az üzletünkben végzett látásvizsgálat alapján általunk elkészített szemüveg a mindennapi használat során mégsem bizonyul komfortos viseletnek, és ezt a látásvizsgálat elvégzését követő 90 napon belül jelzi kollégáinknak, a szemvizsgálatot térítésmentesen megismételjük, és amennyiben szükséges, a szemüvegben a lencséket az így megállapított korrekcióigénynek megfelelően cseréljük, természetesen minden további díj megfizetése nélkül.

Minőségi garancia

Üzleteink termékválasztékának meghatározásakor legfontosabb kiválasztási kritériumnak a termékek tökéletes minőségét tekintjük, hiszen csak így érhetjük el, hogy vásárlóink az elkészült szemüveg minőségével maximálisan elégedettek legyenek.
A legfontosabb minőségi elvárás a szemüveggel szemben az, hogy Ön azzal tökéletesen lásson, amit csak az optikailag pontosan elkészített szemüveg garantálhat.
Az üzleteink által forgalmazott termékek minőségét több lépcsőben, folyamatosan ellenőrizzük, hogy elvárásainak megfelelő terméket biztosíthassuk az Ön számára. Az általunk elkészített szemüvegeket optikai pontosság tekintetében a Magyar Szabványnál szigorúbb, egyedülálló Ofotért minőségi kódex** szerint minősítjük. Amennyiben az általunk elkészített szemüveggel Ön nem lát jól, és ezt a problémát az Ofotért minőségi kódexben megfogalmazott pontossági szabályoktól való eltérés okozza, úgy a szemüveglencséjét térítésmentesen kicseréljük hibátlan darabokra, és a szemüveglencsékért ténylegesen kifizetett vételár összegét visszafizetjük Önnek.
**Az Ofotért minőségi kódex megtekinthető az Ofotért szaküzletekben.

30 napos progresszív szemüveglencse kipróbálási garancia

A progresszív (multifokális) szemüveglencse a 40 éven túli szemüvegviselők azon igényére ad választ, hogy egyazon szemüveglencsével tökéletesen lássanak a szemüvegek cserélgetése nélkül is. Előnye, hogy esztétikus, nem árulkodik viselője koráról és nemcsak a távoli és olvasótávolságban, hanem e két távolság között elhelyezkedő valamennyi tárgyról éles képet ad. Bár a progresszív szemüveglencse meggyőző előnyöket biztosító, jó ár-érték arányt nyújtó megoldás, az egyfókuszú lencsékhez viszonyított magasabb ár a termékkel először találkozó vásárlókat az esetleges anyagi kockázat miatt elbizonytalaníthatja.
A termékkel kapcsolatos speciális továbbképzés során "Progresszív lencse Szakértő" képesítést szerzett kollégáink szaktudására alapozva biztosítjuk, hogy Ön is meggyőződhessen a Progresszív lencse előnyeiről, emellett a kipróbálást is kockázatmentessé tesszük vásárlóink számára.
Amennyiben a megvásárolt progresszív szemüveget nem érzi kényelmesnek, viselése nem komfortos, vagy nem az elvárásainak megfelelő, akkor a megvásárolt szemüvegkeretében lévő progresszív lencséket a szemüveg átvételétől (vásárlástól) számított 30 napon belül kérésének megfelelő típusú lencsékre cseréljük, a progresszív lencsékért fizetett összeg keretén belül. A két termék közötti árkülönbözetet természetesen visszatérítjük Önnek.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Garantáljuk, hogy szemüvegére mi adjuk a legjobb árat.

Az Ofotért vállalati filozófiája a szakértelmen és a felelősségvállaláson alapul, így stratégiánkban mindig fontos szerepet töltött be az, hogy a tökéletes optikai minőségű szemüveg mindenki számára elérhető legyen.

Választékunkat úgy alakítottuk ki, hogy mindenki megtalálja az árban és minőségben számára megfelelő terméket. Az Ofotért "Fókuszban az ár" ajánlat keretében már 9.000 Ft-ért kínálunk komplett szemüveget, beleértve a látáskorrekciós igényeknek megfelelő, egyfókuszú, műanyag, felületkezeléseket nem tartalmazó szemüveglencsét, és a több mint száz modell közül kiválasztott szemüvegkeretet is.

Emellett üzleteinkben a legkorszerűbb optikai tulajdonságú, legújabb fejlesztésű termékeket is jelentős árelőnyt biztosító kedvezményekkel kínáljuk vásárlóinknak. Amennyiben a megvásárolt szemüveggel teljesen megegyezőt* más szaküzlet hitelt érdemlően igazoltan olcsóbban kínál, akkor az árkülönbözet kétszeresét fizetjük vissza Önnek!

A fentiekben foglalt ajánlatunkat a vásárlástól számított 15 napon belül tartjuk fennt.

*Azonos keret márka és típus és azonos szemüveglencse márka és típus.

INGYENES SZERVIZGARANCIA

Garantáljuk a szemüveg teljes viselési időtartamára az (alkatrészcserét nem igénylő) ingyenes szemüvegszervizt.

Meglazult egy csavar a szemüvegében? Megsérült a szemüvegkerete?

Jöjjön be bármelyik üzletünkbe, ahol szakképzett eladóink állnak rendelkezésére! A nálunk vásárolt szemüvegén díjtalanul elvégezzük az olyan apró javításokat, mint a szemüveg beállítása, a csavarmeghúzás, vagy az orrtámaszpapucsok cseréje.

Ofotért Plusz Garancia - Teljes körű védelem

A termék minőségi hibájára visszavezethető sérülés esetében a törvényileg előírt 1 év helyett üzleteinkben a vásárlástól számított 2 évig biztosítunk Önnek jótállást.

MEGSÉRÜLT A SZEMÜVEGE?

Elsőként megnézzük, hogy a sérülésre vonatkozik-e a jótállási szavatossági kötelezettségünk. Amennyiben nem vonatkozik, megnézzük, hogy a szemüvege azonnal javítható-e. Ez a legegyszerűbb megoldás, mert csavar- és/ vagy orrtámasz csere esetén, amennyiben a javítás nem igényel új alkatrész beépítést, Ön a szemüvegét akár még aznap visszakaphatja.

Amennyiben a szemüveg sajnos nem javítható helyben, akkor néhány napon belül az eredeti megrendeléssel megegyező (ugyanolyan kerettípus, ugyanolyan lencsetípus és dioptria érték) szemüveget készítünk az Ön számára. Ekkor Ön az esetleges alkatrészcsere, szemüvegkeret- vagy lencsecsere vagy adott esetben az új komplett szemüveg (keret+lencse) kedvezmények nélküli vételárának 25%-át fizeti, a fennmaradó részt átvállaljuk.*

NINCS MEG A SZEMÜVEGE?

Lehet, hogy elveszett vagy csak éppen elfelejtette, hová rakta? Keresse fel bármelyik üzletünket és néhány napon belül kollégáink az eredeti megrendeléssel megegyező szemüveget készítenek az Ön számára.

Ebben az esetben költségkímélő megoldásként egyszeri 50%-os kedvezményt biztosítunk Önnek a Plusz Garancia szolgáltatásunk keretében az elveszett szemüvege kedvezmények nélküli vételárából.*

Már akár pár forint napi költség mellett teljes biztonságban tudhatja szemüvegét. A Plusz Garancia szolgáltatás keretében kínált kedvezményes javítási, csere és elvesztés esetén biztosított újravásárlási kedvezmények a vásárlástól számított 2 éven belül 1-1 alkalommal vehetők igénybe.*

A Plusz Garancia szolgáltatás bármely komplett szemüvegre igénybe vehető, legyen az választékunk legolcsóbb vagy akár legdrágább terméke. A szolgáltatás díja a vásárláskori, engedmények nélküli fogyasztói ár alapján kerül meghatározásra.

* A kedvezmény a becsiszolási díjra nem vonatkozik.

További információért keresse vevőszolgálatunkat, melynek elérhetőségei:
E-mail: vevoszolgalat@ofotert.hu
Telefon: 06-80-263-683

 • Szemüveg vételára
 • Plusz Garancia díja
 • 30.000 Ft-ig
 • 3.500 Ft
 • 40.000 Ft-ig
 • 4.000 Ft
 • 50.000 Ft-ig
 • 5.000 Ft
 • 60.000 Ft-ig
 • 6.000 Ft
 • 80.000 Ft-ig
 • 7.000 Ft
 • 100.000 Ft-ig
 • 8.000 Ft
 • 100.000 Ft felett
 • 9.000 Ft

Segíthetünk?

Ha szemüvegével kapcsolatban bármilyen kérdése, esetleg problémája merülne fel, kérjük, keresse fel bármelyik szaküzletünket vagy hívja Vevőszolgálatunkat a 06-80-263-683-as ingyenes zöldszámon.

Annak érdekében, hogy a kérdéstől, kéréstől függetlenül az ügyintézés mindenféleképpen megvalósulhasson, kérjük hozza magával a szemüvegéhez tartozó vásárlást igazoló dokumentumot (pl: számla, nyugta, jótállási jegy), a megkeresés jellegétől függetlenül.

Időpontfoglalás

Üzletek

Kapcsolat