1-et fizet, 3-at vihet szemüveg akció

70 éve gondoskodunk látásáról, ezért tudjuk, hogy egy szemüveg nem elég! Érdemes, nem ugyanabban sportolni, barkácsolni, mint amiben munkába járunk, hogy kedvenc keretünkre minél tovább vigyázhassunk.

Az akció időtartama

2022. január 13-tól visszavonásig. Az akció legalább február 13-ig érvényes lesz.

Az akció leírása

Akció rövid leírása:

A legalább 16.000 Ft értékű komplett szemüveget (optikai keret + lencse/dioptriás napszemüveg lencse) megrendelő vásárlónknak legalább 16.000 Ft kedvezményt biztosítunk egy további, második szemüveg (optikai keret + lencse/dioptriás napszemüveg lencse) megrendelés árából, melyet kupon formájában adunk át és értéke növekedhet a megrendelt első szemüveg lencsecsomagjának függvényében, valamint ajándékba adunk 1 db 16.000 Ft értékű szemüveg (optikai keret + lencse/dioptriás napszemüveg lencse) ajándékkupont, amit felhasználhatnak saját részre (harmadik szemüveg) vagy azt szabadon elajándékozhatják.

Az akcióban az akció időszaka alatt felvett szemüvegrendelések vehetnek részt.


Legalább 16.000 Ft-os második szemüveg rendelési kedvezmény feltételei

 • Saját részre történő második, komplett szemüveg (optikai keret + lencse/dioptriás napszemüveg lencse) megrendelésekor legalább 16.000 Ft engedmény a szemüveg árából, mely engedmény növekedhet az első szemüvegbe vásárolt lencsecsomag függvényében. A kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy az első szemüveg kedvezményekkel csökkentett ára érje el a 16.000 Ft-ot.
 • Amennyiben a választott komplett szemüveg (optikai keret + lencse/dioptriás napszemüveg lencse) értéke nem éri el a 16.000 Ft-ot, akkor a különbözet elvész, amennyiben az ár meghaladja azt, akkor a különbözet fizetendő.
 • A kedvezményes második szemüvegrendelés lehetősége legkésőbb az első szemüveg kiadásától számított 30 napig vehető igénybe.


A második szemüvegkupon értéke Egyfókuszú szemüveglencse csomag esetén az alábbiak szerint alakul komplett szemüveg vásárlása esetén, amennyiben annak értéke eléri a 16.000 Ft-ot:

A második szemüvegkupon értéke Progresszív szemüveglencse csomag esetén az alábbiak szerint alakul komplett szemüveg vásárlása esetén, amennyiben annak értéke eléri a 16.000 Ft-ot:

A kupon értékét a választott szemüveglencse csomag engedmények nélküli fogyasztói ára határozza meg.

A 16.000 Ft-os ajándékkupon kiadásának és beváltásának feltételei:

 • Minden 16.000 Ft-ot meghaladó első szemüveget rendelő vásárló számára 16.000 Ft értékű szemüveg ajándékkupont ajándékozunk.
 • A kiadott szemüveg ajándékkupon komplett szemüveg vásárlására használható fel (egyéb termékre nem). Beváltáskor további kedvezmények az utalvánnyal vásárolt szemüvegre nem vehetők igénybe.
 • Beváltáskor, amennyiben a választott komplett szemüveg (optikai keret + lencse/dioptriás napszemüveg lencse) értéke nem éri el a 16.000 Ft-ot, akkor a különbözet elvész, amennyiben az ár meghaladja azt, akkor a különbözet fizetendő.
 • Az ajándékkuponok kedvezménye egyéb szolgáltatásokra nem vonatkozik, így a szemvizsgálat, és az Ofotért Plus Garancia díját is minden esetben meg kell fizetni.
 • Az ajándékkuponnal vásárolt szemüveghez második szemüveg vásárlási kedvezményt, valamint további ajándékutalványt nem biztosítunk.
 • Az ajándékkupon a kuponon feltüntetett Ofotért üzletekben, a kuponon feltűntetett beváltási határidőig használható fel. A beváltás határideje a kiadástól számított 15 naptári nap.


Akcióval kapcsolatos további feltételek:

 • Fenti kedvezmények más akciós, vagy állandó kedvezménnyel együtt nem érvényesíthetők és készpénzre nem válthatók, illetve más termékcsoportokra nem vihetők át.
 • Egészségpénztári tagok saját szerződéses kedvezményei helyett választhatják az „1-et fizet, 3-at kap” szemüveg akció kedvezményeit.
 • Vállalati vásárlások esetén az akció kedvezményei nem vehetők igénybe.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SZEMÜVEGKERET 20%, SZEMÜVEGLENCSE 20%- 30% KEDVEZMÉNNYEL AKCIÓ


Az akció időtartama:

2022. január 13-tól visszavonásig. Az akció legalább február 13-ig érvényes lesz.


Akció rövid leírása:

Az akció időtartama alatt minden szemüvegkeret árából 20%, minden egyfókuszú- és bifokális szemüveglencse árából 20%, és minden multifokális szemüveglencse árából 30% kedvezményt biztosítunk.

Az akcióban az akció időszakában felvett szemüvegrendelések vesznek részt.


Szemüvegkeret és szemüveglencse kedvezmény feltételei:

 • Minden szemüvegkeret 20% kedvezménnyel.
 • Minden egyfókuszú- és bifokális szemüveglencse 20% kedvezménnyel.
 • Minden multifokális szemüveglencse 30% kedvezménnyel.
 • A keret- és lencse kedvezmény egy szemüvegen belül összevonható.
 • A kedvezmény csak komplett szemüveg (keret + lencse) rendelése esetén vehető igénybe.


Akcióval kapcsolatos további feltételek:

 • Fenti kedvezmények más akciós, vagy állandó kedvezménnyel együtt nem érvényesíthetők és készpénzre nem válthatók, illetve más termékcsoportokra nem vihetők át.
 • Vállalati vásárlások esetén a Szemüvegkeret és szemüveglencse akció kedvezményei nem vehetők igénybe.
 • Egészségpénztári tagok saját szerződéses kedvezményei helyett választhatják a Szemüvegkeret és szemüveglencse akció kedvezményeit.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DIOPTRIÁS NAPSZEMÜVEG 16.000 FT-ÉRT AKCIÓ


2022. január 13-án új akciót indítunk, melynek keretében a dioptriás napszemüveget 16. 000 Ft-ért kínáljuk azoknak a vásárlóinknak, aki részt vesznek az 1-et fizet, 3-at vihet akcióban, és második van harmadik szemüvegnek optikai keretbe készített dioptriás napszemüveget szeretnének vásárolni.


Akció időtartama:

2022. január 13-tól visszavonásig. Az akció legalább február 13-ig érvényes lesz.


Akció feltételei:

 • Az akció kedvezménye készpénzre nem váltható.
 • A dioptriás napszemüveg kedvezménye 10.000 Ft-os szemüvegkeretbe helyezett dioptriás napszemüveg lencsére (51N0 lencse UV színezéssel) vehető igénybe.
 • Az akció kedvezményei semmilyen más állandó vagy időszakos kedvezménnyel nem vonhatók össze, így az alábbi kedvezményes ajánlatokkal sem:
 • törzsvásárlói kedvezmények;
 • vállalati szerződött vásárlások esetén járó kedvezmények;
 • szerződött egészségpénztárak tagjai a szerződésben foglalt kedvezményeik helyett vehetik igénybe az akció kedvezményeit, azonban összevonható az 1-et fizet, 3-at vihet akció második és harmadik szemüveg kuponjával.


Város vagy irányítószám megadása

[ErrorDialogTitle]

asdfasdfasd

Siker

A termék sikeresen a kosárba került