• Ray-Ban Reverse napszemüveg Ray-Ban Reverse napszemüveg

    Ray-Ban Reverse

A Ray-Ban évtizedek óta az optikai és napszemüveg piac egyik meghatározó szereplőjének számít. A márka egyszerre sugározza a hitelességet, időtlenséget és megbízhatóságot.

A Ray-Ban legújabb kollekciója a Ray-Ban Reverse egy újabb lépést tett afelé, hogy megalkossa a szemüvegek jövőjét. Bár az új kollekció formabontó, de közben mélyen gyökerezik a márka múltjában és eredeti értékeiben. A Reverse kollekcióban a hagyományos lencseformát domborúról homorúra változtatták. Az innovatív digitális mérnöki tervezés során a lencse formáját úgy alkották meg, hogy tökéletes harmóniát teremtsen a külső és a belső felületek között, valamint a legmagasabb szintű látásélességet biztosítsa. Az eredmény: egy kiemelkedő fénytörésű és felbontóképességű lencse.

Miben más?

Ikonikus formák, újragondolva

Még soha nem látott olyat, mint az új Ray-Ban Reverse kollekció. A legelső a maga nemében, ugyanis ez a szemüveg fordított lencse-dizájnnal rendelkezik, amely egyedi stílust kölcsönöz viselőjének.

Fontos viszont, hogy nem minden új ezzel a kerettel kapcsolatban. A klasszikus Wayfarer és Aviator keretek időtlen formái találkoznak a jövővel. Közismert modellek egy olyan csavarral, amire senki sem számított: a hagyományos lencseformát domborúról homorúra változtatták.

Tökéletes látásélmény

A Ray-Ban Reverse újítások nemcsak esztétikai szempontokat szolgálnak. Amellett, hogy új megjelenést kínál a kollekció, ez a napszemüveg tökéletes látást is biztosít viselőjének.

A lencsék innovatív digitális gyártás során készülnek, az egyedi lencseforma pedig éles és pontos látást biztosít. A lencse első és hátsó oldala tökéletes szinergiában van, és tökéletesen teljesíti a legmagasabb optikai előírásokat, szabványokat.

Nézd meg Ray-Ban napszemüveg kínálatunkat

Ergonomikus illeszkedés

A lencsék mellett a kereteket is digitális szoftverrel tervezték, így a szemüveg egész napos kényelmet biztosít Önnek.

A fordított lencsék követik az arccsont természetes ívét, így mindenki számára komfortos és előnyös illeszkedést tesznek lehetővé.

A Ray-Ban szakszerűen megmunkált, kényelmes és tökéletesen illeszkedő kereteiről ismert. Ezen a téren a Reverse kollekció sem kivétel.

A Ray-Ban Reverse Lens Collection egyesíti a dizájnt, a funkcionalitást és az ergonómiát. Ezek a lencsék bármilyen arcformához illeszkednek, ezzel pedig egész napos kényelmet és védelmet nyújtanak a napsugárzás ellen Ön számára.

Tükröződéscsökkentő réteg

A Ray-Ban Reverse kollekció egyedülálló lencse- és keretkínálatát tükröződéscsökkentő réteg teszi teljessé. A bevonat akár 70%-kal csökkenti a tükröződéseket azokon a hullámhosszokon, amelyekre az Ön szeme a legérzékenyebb.

A stílus találkozik a fenntarthatósággal

A Ray-Ban Reverse termékcsalád amellett, hogy jól néz ki és vigyáz az Ön szemére, gondoskodik a bolygóról is. A kollekció megalkotásakor az anyagválasztás legalább olyan fontos szempont volt, mint a dizájn. A Reverse kollekciót a kerettől a lencsékig bioalapú alapanyagokból tervezték, ezzel csökkentve a Ray-Ban környezetre gyakorolt hatását a minőség és a stílus feláldozása nélkül.

A Ray-Ban Reverse csomagolása pedig szintén fenntartható forrásból származik: újrahasznosított papírból, fából és poliészterből.

Időtlen keretek, ahogy még soha nem láthatta őket

A Wayfarer Reverse és az Aviator Reverse napszemüvegek két színben kaphatóak.

A Wayfarer Reverse fekete acetát alapú kerettel és zöld lencsékkel vagy polírozott átlátszó sötétkék kerettel és kék lencsékkel kapható.

Az Aviator Reverse arany színű fém kerettel és zöld lencsékkel vagy rozé arany kerettel és kék lencsékkel kapható.

A Ray-Ban Reverse az innovatív design, a magas termék- és látásminőség, valamint a Ray-Ban márka értékeinek tökéletes kombinációja. Egy stílusba foglalva.

[ErrorDialogTitle]

asdfasdfasd

Siker

A termék sikeresen a kosárba került