Napszemüveg szemüvegeseknek: éles látás napsütésben is

Napszemüveg szemüvegeseknek: éles látás napsütésben is

Nem szeretne választani az éles látás és szeme védelme között? Nem is szükséges, hiszen a napszemüveg szemüvegeseknek is elérhető! Cikkünkben bemutatjuk, melyek a dioptriás napszemüveg előnyei, költségei és választ adunk a témában felmerülő leggyakoribb kérdésekre.

Miért fontos a napszemüveg szemüvegeseknek?

A napszemüvegek nem csupán divat kiegészítők. Viselésük számos előnnyel jár: hozzájárulnak a fényvédelemhez, segítenek a szabadtéri tevékenységek és vezetés közbeni látásban. A következőkben bemutatjuk, miért érdemes szemüvegesként is beruházni egy pár napszemüvegre!


1. UV védelmet nyújt a szemnek

A ultraibolya fény olyan rövidebb hullámhosszú és nagyobb energiájú látható fény, amelynek elsődleges forrása a Nap. A túlzott mennyiségű UV-sugárzás fokozhatja a melanóma kockázatát, hozzájárulhat a korai bőröregedéshez és veszélyeztetheti a szem egészségét. Szerencsére sokat tehetünk az negatív következmények elkerüléséért. Amennyiben napszemüveg megfelelő lencsével rendelkezik, segít a szem megóvásában az túlzott UV-sugárzással szemben. Az Ofotért kínálatában kapható összes napszemüveg rendelkezik UV-szűrővel.


2. Csökkentheti a zavaró tükröződést napsütéses időben

Sok időt tölt a szabadban? Akkor ismerős lehet az erős napsütés közben tapasztalt kellemetlen csillogás, amelyet a konvencionális szemüveglencsék gyakran képtelenek kiszűrni. Szerencsére a dioptriás napszemüvegek között számos tükröződésmentes modell is található, amelyek hatékonyan képesek visszaverni a zavaró napsugarakat.


3. Segít a szem körüli, érzékeny bőr megóvásában

A napfény okozta bőröregedés (photoaging) következtében erős ráncok, elszíneződések és egyéb bőrelváltozások jelentkezhetnek a szem körüli területen. Az UV-kitettség csökkentése és naptej használata mellett a fényvédő ruhák és kiegészítők is sokat segíthetnek. A napszemüveg szemüvegeseknek is jó választás a szenzitív bőrfelület elfedésére. 


4. Csökkentheti a szemfáradságot

Erős napsütéses környezetben a szem hamar elfáradhat. Amennyiben szabadtéri sportot végez, sok időt tölt túrázással vagy egyéb kültéri programmal, érdemes dioptriás napszemüveget beszerezni, amely egyszerre óvja meg a szemfáradságtól és biztosít éles látást.

Dioptriás napszemüveg árak: milyen költségekkel számolhatok?

A dioptriás napszemüveg árak nem térnek el jelentősen a hagyományos szemüvegétől. A speciális lencse miatt az ár némileg magasabb lehet, azonban a pontos költségek megismeréséhez kérje munkatársaink segítségét bármely üzletben vagy online ügyfélszolgálatunkon.

Népszerű napszemüveg szemüvegeseknek

A Ray-Ban márka és ikonikus modelljei nem szorulnak bemutatásra. A kínálatunkban elérhető Ray-Ban szemüvegek bármelyike kérhető dioptriás lencsével. Mutatjuk a legnépszerűbbeket.

Ray-Ban 0RB2140

Kedveli a vintage megjelenésű, örökzöld darabokat? Akkor válassza az 1960-as évek divatját idéző Ray-Ban 0RB0316S modellt dioptriás lencsével!

Megnézem

Ray-Ban 0RB0316S

Az elegáns megjelenéshez tökéletesen illeszkedő Havana színű Ray-Ban 0RB0316S tökéletes választás a visszafogott stílus kedvelőinek. Kérje dioptriás lencsével és élvezze az éles látást minden élethelyzetben!

Megnézem

Ray-Ban RB3857 9196R5

A Ray-Ban márka a pilóta napszemüvegek megalkotója, így az aviator modelljeink a mai napig hatalmas népszerűségnek örvendenek. Ez a Ray-Ban dioptriás napszemüveg egy valódi időtlen kiegészítő, amely egészen biztosan nem megy ki a divatból egyhamar.

Megnézem

Gyakori kérdések és válaszok

Mennyibe kerül egy dioptriás napszemüveg?

Számos tényező befolyásolhatja azt, hogy mennyibe kerül egy dioptriás napszemüveg. Ilyen lehet a használt lencse vagy a keret. Általánosan kijelenthető, hogy a hagyományos és dioptriás napszemüveg között nincs jelentős árkülönbség.


Milyen a dioptriás napszemüveg?

A dioptriás napszemüveg megjelenésében azonos a hagyományos kiegészítőkkel. Az egyetlen különbséget a keretben található lencse jelenti. A különleges lencsének köszönhetően a napszemüveg képes a látás hiba korrekciójára.


Kik számára javasolt a dioptriás sport napszemüveg használata?

A dioptriás sport napszemüveg olyan sportolóknak javasolt, akik sok időt töltenek a szabadban. A kiegészítő segítségével megóvhatja szemét a káros UV-sugaraktól és garantálhatja a mozgás közbeni éles látást.


Mi az a polarizált dioptriás napszemüveg?

A polarizált dioptriás napszemüveg nem csupán a látás korrekcióban segít, hanem az extra reflektív rétegnek köszönhetően garantálja a maximális csillogás- és tükröződés mentességet erős napfényben is. 

Tekintse meg napszemüveg kínálatunkat!

További bejegyzések

[ErrorDialogTitle]

asdfasdfasd

Siker

A termék sikeresen a kosárba került