Lencsék komfortnövelő bevonattal akár -25% online!Megnézem
Láthatóan megéri. Dioptriás szemüveg 13.000 Ft-tól*Érdekel

Seen | szemüveg

SNDF02 GG
21.000 Ft

Ofotért Plusz Garancia - Teljes körű védelem

A termék minőségi hibájára visszavezethető sérülés esetében a törvényileg előírt 1 év helyett üzleteinkben a vásárlástól számított 2 évig biztosítunk Önnek jótállást.

Megsérült a szemüvege?

Elsőként megnézzük, hogy a sérülésre vonatkozik-e a jótállási szavatossági kötelezettségünk. Amennyiben nem vonatkozik, megnézzük, hogy a szemüvege azonnal javítható-e. Ez a legegyszerűbb megoldás, mert csavar- és/ vagy orrtámasz csere esetén, amennyiben a javítás nem igényel új alkatrész beépítést, Ön a szemüvegét akár még aznap visszakaphatja.

Amennyiben a szemüveg sajnos nem javítható helyben, akkor néhány napon belül az eredeti megrendeléssel megegyező (ugyanolyan kerettípus, ugyanolyan lencsetípus és dioptria érték) szemüveget készítünk az Ön számára. Ekkor Ön az esetleges alkatrészcsere, szemüvegkeret- vagy lencsecsere vagy adott esetben az új komplett szemüveg (keret+lencse) kedvezmények nélküli vételárának 25%-át fizeti, a fennmaradó részt átvállaljuk.*

Nincs meg a szemüvege?

Lehet, hogy elveszett vagy csak éppen elfelejtette, hová rakta? Keresse fel bármelyik üzletünket és néhány napon belül kollégáink az eredeti megrendeléssel megegyező szemüveget készítenek az Ön számára.

Ebben az esetben költségkímélő megoldásként egyszeri 50%-os kedvezményt biztosítunk Önnek a Plusz Garancia szolgáltatásunk keretében az elveszett szemüvege kedvezmények nélküli vételárából.*

Már akár pár forint napi költség mellett teljes biztonságban tudhatja szemüvegét. A Plusz Garancia szolgáltatás keretében kínált kedvezményes javítási, csere és elvesztés esetén biztosított újra vásárlási kedvezmények a vásárlástól számított 2 éven belül 1-1 alkalommal vehetők igénybe.*

A Plusz Garancia szolgáltatás bármely komplett szemüvegre igénybe vehető, legyen az választékunk legolcsóbb vagy akár legdrágább terméke. A szolgáltatás díja a vásárláskori, engedmények nélküli fogyasztói ár alapján kerül meghatározásra.

* A kedvezmény a becsiszolási díjra nem vonatkozik.

További információért keresse vevőszolgálatunkat, melynek elérhetőségei:
E-mail: vevoszolgalat@ofotert.hu

Szemüveg vételára Plusz Garancia díja
30.000 Ft-ig 3.500 Ft
40.000 Ft-ig 4.000 Ft
50.000 Ft-ig 5.000 Ft
60.000 Ft-ig 6.000 Ft
80.000 Ft-ig 7.000 Ft
100.000 Ft-ig 8.000 Ft
100.000 Ft felett 9.000 Ft

Útmutató

Hogyan adjam meg helyesen a dioptria adataimat?

Szeretnénk segítséget nyújtani Önnek, hogy hogyan kell olvasnia a látásvizsgálati eredményét, vagy optikustól kapott receptjét.

Ne feledje, online szemüveg rendeléskor szüksége van látásvizsgálati eredményre, amely nem lehet 1 évnél régebbi!

Szemléltető előnézet
Szemléltető előnézet
Dioptria adatok megadása
Ofotért lencse konfigurátor

Recept minták

Távol:

Távollátó szemüveg. Egyenlőségjel (=) a dioptriát jelöli.

Közeli:

Olvasószemüveg, jellemzően plusz (+) értékűek.

J / R:

Jobb szem

B / L:

Bal szem

Vigyázzon, nehogy felcserélje az értékeket!

Dioptria (SPH dptr)

A dioptriák plusz (+) vagy mínusz (-) értékűek. Amennyiben a recepten a dioptria nincs kitöltve, PLAN szerepel, esetleg át van húzva, “nulla” akkor válassza a nulla értéket, így 0.00.

Cilinder (CYL dptr) és FOK (Tengely vagy AXIS, AX°)

Amennyiben a recepten ki van töltve a cilinder (CYL) értéke, ott szerepel a szám előtt egy plusz vagy mínusz jel is. Ebben az esetben szerepel a cilinder fokának (tengelynek) az értéke is, kérjük töltse ki mindkét adatot. Fok (AX°) 0° és 180° közötti fokokban van kifejezve. Amennyiben a recept nem tartalmaz cilinder (CYL) értéket, hagyja üresen ezt a mezőt.

Pupillatávolság (Pd. mm)

A pupilla távolság a szemek pupilla középpontjai között mért egyenes szakasz hossza (távolság) milliméterben kifejezve. Ez lehet két egymástól eltérő, vagy egy érték. Amennyiben nem találja a recepten, Ön is le tudja mérni PD vonalzónkkal.

Nyomtatható PD mérővonalzó letöltése

Kérjük ellenőrizze le, hogy helyesen töltötte-e a receptje szerint az adatokat és minden a megfelelő helyre került-e.

[ErrorDialogTitle]

asdfasdfasd

Siker

A termék sikeresen a kosárba került