Találja meg az önnek legmegfelelőbb kontaktlencsét

Kattintson az alábbi gombok valamelyikére, és tudjon meg többet a kontaktlencsékről!

KONTAKTLENCSÉK

A kontaktlencsék sokkal kényelmesebbek a szemüvegnél. Szinte bármilyen körülmények között használhatók, ott is, ahol a szemüveggel csak bajlódnánk. (pl. sport, tánc, stb.)

A sokféle kontaktlencse közül mindenki talál magának megfelelőt. A tökéletes választáshoz elsősorban azt kell figyelembe venni, hogy milyen célra vásároljuk a kontaktlencsét.

Más típus javasolt a mindennapokra, más utazáshoz, sportoláshoz, alkalmi eseményekre, vagy terápiás célra. Természetesen fontos a dioptria, az egyéni érzékenység és az életkori sajátosságok is.

Segítünk megtalálni azt a kontaktlencsét, amely életritmusának, igényeinek a leginkább megfelel.

AZ OFOTÉRTNÉL 4 LÉPÉSBEN, ILYEN EGYSZERŰEN LEHET KONTAKTLENCSÉJE

További információért kérdezze eladóinkat.

Segítünk, hogy megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb kontaktlencsét, amely életritmusához és igényeihez a legjobb választás lehet.

iWear
Harmony
Ha a szemüveg mellett csak alkalmanként (pl. nyaralás alatt vagy sportoláshoz) szeretne kontaktlencsét viselni, a legmagasabb komfortfokozattal rendelkező iWear Harmony kontaktlencsénket ajánljunk, amely tartalék kontaktlencsének is ideális.
iWear
Fresh
Az iWear Fresh kontaktlencsét azoknak ajánljuk, akik szívesen hordanak szemüveget, de időnként anélkül is szeretnének megjelenni, pl. egy nyaralás vagy sportolás alkalmával. Tartalék kontaktlencsének is ideális.
iWear
Oxygen
Ha a legújabb fejlesztésű terméket keresi és életritmusa nagyfokú rugalmasságot kíván, ha szeretne megfeledkezni arról, hogy kontaktlencséje van, akkor a szilikon-hidrogél kontaktlencséinket javasoljuk, amelyekben még a szunyókálás is megengedett, ilyen az iWear Oxygen.
iWear
Balance Plus
Az iWear Balance Plus kontaktlencsét azoknak ajánljuk, akik dinamikus életmódot folytatnak, legyen az akár beltéri vagy kültéri tevékenység. Szilikon-hidrogél anyagának köszönhetően nagyon rugalmas, emellett magas az oxigén áteresztő képessége is. Hosszú napokon is sokáig kényelmes marad a lencse viselése.
iWear
Hydro
Ha jó minőségű terméket keres a mindennapokra kedvező áron és napi átlagos 10-12 órát szeretné viselni kontaktlencséjét, akkor az iWear Hydro a megfelelő választás. Aludni ezekben a kontaktlencsékben sem szabad.

ÁPOLÓSZEREK

Óriási választékban kínálunk kontaktlencse ápolószereket, gyakorlatilag minden kontaktlencse típushoz. A legkorszerűbbek az univerzális fehérjeoldós ápolószerek, ezekkel a legegyszerűbb a kontaktlencsék ápolása.

A napi cseréjű lencsék előnye, hogy nem kell hozzájuk semmilyen ápolószert vagy fehérjeoldó tablettát használni. A folyamatos viselésű (30 napos) lencsék esetében egyéni érzékenységtől függően szükség lehet időnkénti tisztításra. Mindenképpen kérje ki kontaktológus véleményét.
 

További kontaktlencséinkről érdeklődjön üzleteinkben!

Időpontfoglalás

Üzletek

Kapcsolat