Válasszon második szemüveget vagy kontaktlencsét az ajándékkuponnal!

Az Ofotért üzletekben szemüveg vagy kontaktlencse vásárlása* után nagyértékű ajándékkuponnal lepjük meg, melyet egy második szemüveg, dioptriás napszemüveg vagy kontaktlencse vásárlására használhat fel.

A kupon értéke attól függ, milyen lencsetulajdonságokkal kéri az első szemüvegét, vagy milyen értékű kontaktlencsét vásárolt. A kupon értéke minden esetben elég arra, hogy egy második szemüveget választhasson magának, akár többletköltség nélkül.*

Miért lehet szüksége második szemüvegre?

  • Hétköznapokban a munkája miatt egyszerűbb, konzervatívabb szemüveget visel? Válasszon másodiknak egy merészebb, színesebb, feltűnőbb modellt a szórakozáshoz, lazább viselethez.

  • Válasszon normál szemüvege mellé egy másikat fényre sötétedő vagy dioptriás napszemüveglencsével, hogy a szabadban ne zavarja szemét a napsütés vagy az éles fény, és óvja szemét a káros UV sugaraktól.

  • Sportoláshoz félti szemüvegét? Válasszon egy arra alkalmas, strapabíró keretet vagy kontaktlencsét.

  • Progresszív lencsével rendelt szemüvegéhez válasszon egy másodikat otthonra, olvasószemüvegnek.

  • Egyszerűen csak szüksége van egy tartalék szemüvegre, ami mindig kéznél van? Második szemüvegét elteheti táskájába, így az mindig Önnél lehet.

Kattintson ide az ajándék kupon beváltásának további feltételeiért kontaktlencse vásárlás esetén.

Ismerje meg itt az ajándék kupon beváltásának további feltételeit komplett szemüveg vásárlása esetén.

* A kupon kiadásának feltétele felületkezeléssel ellátott, komplett szemüveg, vagy iWear Hydro, iWear Oxygen, iWear Fresh vagy iWear Harmony kontaktlencsék vásárlása. A tájékoztatás nem teljeskörű, a további feltételeket és a részletes szabályzatot keresse üzleteinkben. A kuponok a mosonmagyaróvári és pápai Ofotért üzletek kivételével bármely Ofotért üzletben felhasználhatóak.

Időpontfoglalás

Üzletek

Kapcsolat