1-et fizet 3-at vihet szemüveg akció

70 éve gondoskodunk látásáról, ezért tudjuk, hogy egy szemüveg nem elég! Érdemes nem ugyanabban sportolni, barkácsolni, mint amiben munkába járunk, hogy kedvenc keretünkre minél tovább vigyázhassunk.

Az akció időtartama

2023. január 12-től visszavonásig. Az akció legalább február 12-ig érvényes lesz.

Az akció leírása

Akció rövid leírása:

A legalább 13.000 Ft értékű komplett szemüveget (optikai keret + lencse) megrendelő vásárlónknak legalább 22.000 Ft összegű nem átruházható kedvezményt biztosítunk egy további, második szemüveg (optikai keret + lencse) megrendelés árából, melyet kupon formájában adunk át és értéke növekedhet a megrendelt első szemüveg lencsecsomagjának függvényében, valamint ajándékba adunk 1 db 22.000 Ft értékű szemüveg (optikai keret + lencse) ajándékkupont, amit felhasználhatnak saját részre (harmadik szemüveg) vagy azt szabadon elajándékozhatják.


Legalább 22.000 Ft-os csak saját részre felhasználható kupon kiadásának és beváltásának feltételei:

 • Saját részre történő második, komplett szemüveg (optikai keret + lencse) megrendelésekor legalább 22.000 Ft engedmény a szemüveg árából, mely engedmény növekedhet az első szemüvegbe vásárolt lencsecsomag függvényében. A kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy az első szemüveg kedvezményekkel csökkentett ára érje el a 13.000 Ft-ot.
 • Amennyiben a kupon felhasználása mellett választott komplett szemüveg (optikai keret + lencse) értéke nem éri el a kupon névértékét, akkor a különbözet elvész, amennyiben az ár meghaladja azt, akkor a különbözet fizetendő.
 • A kedvezményes második szemüvegrendelés lehetősége legkésőbb az első szemüveg kiadásától számított 30 napig vehető igénybe.


A csak saját részre felhasználható szemüvegkupon értéke Egyfókuszú szemüveglencse csomag esetén az alábbiak szerint alakul komplett szemüveg vásárlása esetén, amennyiben annak értéke eléri a 13.000 Ft-ot:


A csak saját részre felhasználható szemüvegkupon értéke Progresszív szemüveglencse csomag esetén az alábbiak szerint alakul komplett szemüveg vásárlása esetén, amennyiben annak értéke eléri a 13.000 Ft-ot:

A kupon értékét a választott szemüveglencse csomag engedmények nélküli fogyasztói ára határozza meg.


A 22.000 Ft-os elajándékozható kupon kiadásának és beváltásának feltételei:

 • Minden 13.000 Ft-ot meghaladó első szemüveget rendelő vásárló számára 22.000 Ft értékű kupont ajándékozunk.
 • A kiadott szemüveg ajándékkupon komplett szemüveg (optikai keret + lencse) vásárlására használható fel (egyéb termékre nem). Beváltáskor további kedvezmények az utalvánnyal vásárolt szemüvegre nem vehetők igénybe.
 • Beváltáskor, amennyiben a választott komplett szemüveg (optikai keret + lencse) értéke nem éri el a 22.000 Ft-ot, akkor a különbözet elvész, amennyiben az ár meghaladja azt, akkor a különbözet fizetendő.
 • Az ajándékkuponok kedvezménye egyéb szolgáltatásokra nem vonatkozik, így a szemvizsgálat, és az Ofotért Plusz Garancia díját is minden esetben meg kell fizetni.
 • Az ajándékkuponnal vásárolt szemüveghez második szemüveg vásárlási kedvezményt, valamint további ajándékutalványt nem biztosítunk.
 • Az ajándékkupon a kuponon feltüntetett Ofotért üzletekben, a kuponon feltűntetett beváltási határidőig használható fel. A beváltás határideje a kiadástól számított 15 naptári nap.


Akcióval kapcsolatos további feltételek:

 • A fenti kedvezmények más akciós, vagy állandó kedvezménnyel együtt nem érvényesíthetők és készpénzre nem válthatók, illetve más termékcsoportokra nem vihetők át.
 • Egészségpénztári tagok saját szerződéses kedvezményei helyett választhatják az „1-et fizet, 3-at kap” szemüveg akció kedvezményeit.
 • Vállalati vásárlások esetén az akció kedvezményei nem vehetők igénybe.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


SZEMÜVEGKERET 15%, SZEMÜVEGLENCSE 20%- 30% KEDVEZMÉNNYEL AKCIÓ


Az akció időtartama:

2023. január 12-től visszavonásig. Az akció legalább február 12-ig érvényes lesz.


Akció rövid leírása:

Az akció időtartama alatt minden szemüvegkeret árából 15%, minden egyfókuszú- és bifokális szemüveglencse árából 20%, és minden multifokális szemüveglencse árából 30% kedvezményt biztosítunk.

Az akcióban az akció időszakában felvett szemüvegrendelések vesznek részt.


Szemüvegkeret és szemüveglencse kedvezmény feltételei:

 • Minden szemüvegkeret 15% kedvezménnyel.
 • Minden egyfókuszú- és bifokális szemüveglencse 20% kedvezménnyel.
 • Minden multifokális szemüveglencse 30% kedvezménnyel.
 • A keret- és lencse kedvezmény egy szemüvegen belül összevonható.
 • A kedvezmény csak komplett szemüveg (keret + lencse) rendelése esetén vehető igénybe.


Az akcióval kapcsolatos további feltételek:

 • A fenti kedvezmények más akciós, vagy állandó kedvezménnyel együtt nem érvényesíthetők és készpénzre nem válthatók, illetve más termékcsoportokra nem vihetők át.
 • Vállalati vásárlások esetén a Szemüvegkeret és szemüveglencse akció kedvezményei nem vehetők igénybe.
 • Egészségpénztári tagok saját szerződéses kedvezményei helyett választhatják a Szemüvegkeret és szemüveglencse akció kedvezményeit.


Város vagy irányítószám megadása

[ErrorDialogTitle]

asdfasdfasd

Siker

A termék sikeresen a kosárba került