1-et fizet 3-at vihet szemüveg akció

A legnagyobb öröm meglátni és megélni a legszebb pillanatokat. Gondoskodunk éles látásáról, vásároljon most kedvezményesen!

Az akció időtartama

 2024. január 11-től visszavonásig. Az akció legalább február 11-ig érvényes lesz.

Csak üzleteinkben

A legalább 13.000 Ft értékű komplett szemüveget (optikai keret + lencse) megrendelő vásárlónknak legalább 22.000 Ft összegű nem átruházható kedvezményt biztosítunk egy további, második szemüveg (optikai keret + lencse)  megrendelés árából, melyet kupon formájában adunk át és értéke növekedhet a megrendelt első szemüveg lencsecsomagjának függvényében, valamint ajándékba adunk 1 db 22.000 Ft értékű szemüveg (optikai keret + lencse) ajándékkupont, amit felhasználhatnak saját részre (harmadik szemüveg) vagy azt szabadon elajándékozhatják.

Az akcióban az akció időszaka alatt felvett szemüvegrendelések vehetnek részt.


Az akció feltételei

Legalább 22.000 Ft-os csak saját részre felhasználható kupon kiadásának és beváltásának feltételei

 • Saját részre történő második, komplett szemüveg (optikai keret + lencse) megrendelésekor legalább 22.000 Ft engedmény a szemüveg árából, mely engedmény növekedhet az első szemüvegbe vásárolt lencsecsomag függvényében. A kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy az első szemüveg kedvezményekkel csökkentett ára érje el a 13.000 Ft-ot.
 • Amennyiben a kupon felhasználása mellett választott komplett szemüveg (optikai keret + lencse) értéke nem éri el a kupon névértékét, akkor a különbözet elvész, amennyiben az ár meghaladja azt, akkor a különbözet fizetendő.
 • A kedvezményes második szemüvegrendelés lehetősége legkésőbb az első szemüveg kiadásától számított 30 napig vehető igénybe.


A csak saját részre felhasználható szemüvegkupon értéke Egyfókuszú szemüveglencse csomag esetén az alábbiak szerint alakul komplett szemüveg vásárlása esetén, amennyiben annak értéke eléri a 13.000 Ft-ot:

A csak saját részre felhasználható szemüvegkupon értéke Progresszív szemüveglencse csomag esetén az alábbiak szerint alakul komplett szemüveg vásárlása esetén, amennyiben annak értéke eléri a 13.000 Ft-ot:

A kupon értékét a választott szemüveglencse csomag engedmények nélküli fogyasztói ára határozza meg.

A 22.000 Ft-os elajándékozható kupon kiadásának és beváltásának feltételei:

 • Minden 13.000 Ft-ot meghaladó első szemüveget rendelő vásárló számára 22.000 Ft értékű kupont ajándékozunk.
 • A kiadott szemüveg ajándékkupon komplett szemüveg (optikai keret + lencse) vásárlására használható fel (egyéb termékre nem). Beváltáskor további kedvezmények az utalvánnyal vásárolt szemüvegre nem vehetők igénybe.
 • Beváltáskor, amennyiben a választott komplett szemüveg (optikai keret + lencse) értéke nem éri el a 22.000 Ft-ot, akkor a különbözet elvész, amennyiben az ár meghaladja azt, akkor a különbözet fizetendő.
 • Az ajándékkuponok kedvezménye egyéb szolgáltatásokra nem vonatkozik, így a szemvizsgálat, és az Ofotért Plusz Garancia díját is minden esetben meg kell fizetni.
 • Az ajándékkuponnal vásárolt szemüveghez második szemüveg vásárlási kedvezményt, valamint további ajándékutalványt nem biztosítunk.
 • Az ajándékkupon a kuponon feltüntetett Ofotért üzletekben, a kuponon feltűntetett beváltási határidőig használható fel. A beváltás határideje a kiadástól számított 15 naptári nap.Akcióval kapcsolatos további feltételek:

 • Fenti kedvezmények más akciós, vagy állandó kedvezménnyel együtt nem érvényesíthetők és készpénzre nem válthatók, illetve más termékcsoportokra nem vihetők át.
 • Egészségpénztári tagok saját szerződéses kedvezményei helyett választhatják az „1-et fizet, 3-at kap” szemüveg akció kedvezményeit.
 • Vállalati vásárlások esetén az akció kedvezményei nem vehetők igénybe.

Város vagy irányítószám megadása

Szemüvegkeret 15%, szemüveglencse 20%- 30% kedvezménnyel akció

Az akció időtartama: 2024. január 11-től visszavonásig. Az akció legalább február 11-ig érvényes lesz.

Akció rövid leírása:

Az akció időtartama alatt minden szemüvegkeret árából 15%, minden egyfókuszú- és bifokális szemüveglencse árából 20%, és minden multifokális szemüveglencse árából 30% kedvezményt biztosítunk.

Az akcióban az akció időszakában felvett szemüvegrendelések vesznek részt.

Szemüvegkeret és szemüveglencse kedvezmény feltételei

 • Minden szemüvegkeret 15% kedvezménnyel.
 • Minden egyfókuszú- és bifokális szemüveglencse 20% kedvezménnyel.
 • Minden multifokális szemüveglencse 30% kedvezménnyel.
 • A keret- és lencse kedvezmény egy szemüvegen belül összevonható.
 • A kedvezmény csak komplett szemüveg (keret + lencse) rendelése esetén vehető igénybe.

Akcióval kapcsolatos további feltételek:

 • Fenti kedvezmények más akciós, vagy állandó kedvezménnyel együtt nem érvényesíthetők és készpénzre nem válthatók, illetve más termékcsoportokra nem vihetők át.
 • Vállalati vásárlások esetén a Szemüvegkeret és szemüveglencse akció kedvezményei nem vehetők igénybe.
 • Egészségpénztári tagok saját szerződéses kedvezményei helyett választhatják a Szemüvegkeret és szemüveglencse akció kedvezményeit.


[ErrorDialogTitle]

asdfasdfasd

Siker

A termék sikeresen a kosárba került