Ajándék második szemüveg kupon

Az Ofotért üzletekben szemüveg vagy kontaktlencse vásárlása* után nagyértékű ajándékkuponnal lepjük meg, melyet egy második szemüveg, dioptriás napszemüveg vagy kontaktlencse vásárlására használhat fel. A kupon értéke attól függ, milyen lencsetulajdonságokkal kéri az első szemüvegét, vagy milyen értékű kontaktlencsét vásárolt.*

Az akció időtartama

Az akció időtartama: 2017. december 14-től visszavonásig.

Az akció leírása

Miért lehet szüksége második szemüvegre?

  • Hétköznapokban a munkája miatt egyszerűbb, konzervatívabb szemüveget visel? Válasszon másodiknak egy merészebb, színesebb, feltűnőbb modellt a szórakozáshoz, lazább viselethez.
  • Válasszon mindennapi szemüvege mellé egy másikat fényre sötétedő vagy dioptriás napszemüveglencsével, hogy a szabadban ne zavarja szemét a napsütés vagy az éles fény, és óvja a káros UV sugaraktól.
  • Sportoláshoz félti szemüvegét? Egy arra alkalmas, strapabíró keret vagy kontaktlencse a javaslatunk.
  • Multifokális lencsével rendelt szemüvege mellé érdemes egy olvasószemüveget is készíteni a hosszú esti olvasgatásokhoz.
  • Egyszerűen csak szüksége van egy tartalék szemüvegre, ami mindig kéznél van? Második szemüvege legyen mindig táskájában, hogy az mindig Önnel legyen.


Kattintson ide az ajándék kupon beváltásának további feltételeiért kontaktlencse vásárlás esetén.

Ismerje meg itt az ajándék kupon beváltásának további feltételeit komplett szemüveg vásárlása esetén.

* A kupon kiadásának feltétele felületkezeléssel ellátott, komplett szemüveg vagy kontaktlencse vásárlása. A tájékoztatás nem teljeskörű, a további feltételeket és a részletes szabályzatot keresse üzleteinkben. A kuponok a mosonmagyaróvári és pápai Ofotért üzletek kivételével bármely Ofotért üzletben felhasználhatóak.


Város vagy irányítószám megadása

[ErrorDialogTitle]

asdfasdfasd

Siker

A termék sikeresen a kosárba került