Jogi nyilatkozat | Ofotért

Az ofotert.hu jogi nyilatkozata.

Jogi nyilatkozat

Az ofotert.hu vagy bármely oldala megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg weboldalainkat!

Információk

Az Ofotért minden ésszerű erőfeszítést megtett annak biztosítására, hogy az internetes weboldalán közölt minden információ pontos legyen, azok feltöltése időpontjában.

Ennek ellenére, az Ofotért nem vállal szavatosságot, garanciát, sem bármilyen egyéb jogi vagy anyagi felelősséget sem kifejezetten, sem ráutaló módon a jelen weboldalon keresztül nyújtott információkért, és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre. Weboldalán előforduló semmilyen pontatlanságért vagy hiányosságért, továbbá a weboldalán található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége. Nem vállal felelősséget a weboldalához, illetve az ott található bármilyen információhoz való hozzáférésből, vagy azok felhasználásából származó semmiféle veszteségért, elmaradt haszonért, előnyért vagy bekövetkezett kárért. Az aktuális feltételrendszert a jelen www.ofotert.hu internet oldalon és az Ofotért üzletekben kihelyezett mindenkor hatályos Szabályzat tartalmazza.

Az Ofotért nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

Szerzői jog

Az Ofotért weboldalai, az azokon található minden képi és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alatt állnak, azok részleteinek vagy egészének bármilyen formában történő felhasználása a személyes használatot meghaladó mértékben kizárólag az Ofotért kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

Cég adatai

Cégnév: GrandVision Hungary Kft.

Székhely/Cég címe: 1113 Budapest, Bocskai út 134-146.

Tel.: 06-1-212-6700

e-mail cím: vevoszolgalat@ofotert.hu

Adószám: 12142143-2-44

Cégjegyzékszám: 01-09-468765

Bejegyzést végző cégbíróság: Fővárosi Bíróság

Loading...

[ErrorDialogTitle]

asdfasdfasd

Siker

A termék sikeresen a kosárba került