Ajándékozza Ön is a tisztán látás örömét!

Támogassa Ön is gyengén látó, hátrányos helyzetű embertársainkat 250 Ft vagy 500 Ft értékű adománykupon megvásárlásával, melynek segítségével a Lions Club mobil szűrővizsgálatot, az Ofotért pedig az Ön által felajánlott összeggel megegyező értékben az éleslátás újbóli élményét adományozza.

Az akció időtartama

2022.09.01-től visszavonásig.

Az akció leírása

  • Az Ofotért és a Lions Club közösen tesz a gyengén látó rászorulók látásáért, mindezt az Ön segítségével! Üzleteink bármelyikében 250 vagy 500 Ft értékű adománykupon megvásárlásával Ön hozzájárul a látáskorrekciót igénylő rászorultak megsegítéséhez.
  • Az Ofotért a vásárlói felajánlásokkal egyenértékű támogatás nyújtása mellett elkészíti a szükséges szemüvegeket a Lions Club által a SightFirst (A látás az első) program keretén belül végzett szemszűréseken résztvevők részére, akik saját erőből nem tudnának szemüveghez jutni.  
  • A kiszűrt rászorulók számára a szakszerű látásvizsgálatot és az egyénre szabott szemüvegeket a hozzájuk területileg legközelebb eső helyi Ofotért üzletben, a Lions Clubok Magyarországi Szövetségének helyi képviseletei segítik elő.
  • Tudjon meg többet a Lions Clubról és a SightFirst jószolgálati programról, mely nemzetközi mozgalom tevékenységének alapját a látás védelme, a látáskárosodások megelőzése, valamint a vakok és gyengénlátók segítése jelenti. További információt a Lions Clubról az alábbi oldalon találhat.
Város vagy irányítószám megadása

[ErrorDialogTitle]

asdfasdfasd

Siker

A termék sikeresen a kosárba került