Diopriás szemüvegekre 20% csak online!

Új szemüvegben gondolkodik? Most vonzó ajánlatunkkal kényelmesen otthonról megrendelheti akciós szemüveget online. Akciónk érvényessége:

Az akció időtartama

 2023.11.27.- 2023. 12.06.

Csak online

Rendeljen online személyre szabott dioptriával komplett szemüveget -20%* kedvezménnyel.

Akciós ajánlatunkat a lencseválasztó segítségével személyre szabottan, az Ön dioptriájának megfelelően készítjük el. Próbálja ki most. Otthona kényelméből könnyedén rendelhet szemüveget a három, csak Önnek készített szakértői ajánlatunk közül.

Szemüvegéhez napi pár forintért már online is kérheti a Plusz Garancia szolgáltatásunkat*amellyel biztonságban tudhatja szemüvegét.

Ismerje meg legnépszerűbb szemüvegkeretekből összeállított kínálatunkat!

Nézze meg weboldalunkon online elérhető szemüvegkeret kínálatunkat és válogasson a minőségi kereteink között . Több száz szemüvegkeret felpróbálható a számítógép előtt kamerát használva / mobiltelefonon keresztül is. A megfelelő szemüvegkeret kiválasztását követően kérje lencsével a szemüveg keretet, így a lencseválasztó elkészíti Önnek a szakértői ajánlatunkat. A folyamat végén három személyre szóló, dioptriája alapján szakértőink által készített szemüveg ajánlat közül választhatja ki a legmegfelelőbbet.

Sokat dolgozik mesterséges fényben? Szívesen olvas mobilon vagy táblagépen? Gondoskodjon látásáról és válasszon legújabb technológiával készült Transitions lencséivel szemüveget! További információk a Transitions lencsékről

Minden 20.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes a szállítás.

Megismerné a szemüveg online vásárlás 4 lépését? Tájékozódjon ITT.

Váratlan helyzetekre nyújt segítséget Ofotért Plusz Garancia szolgáltatásunk, mellyel számos extra kedvezményt biztosítunk. Már napi néhány forintért biztonságban tudhatja szemüvegét a nem várt eseményekre, sőt segítséget nyújtunk üzleteinkben az apróbb javításokra, beállításokra is! Részletek az Ofotért Plusz Garancia szolgáltatásunkról ITT.

Megrendeléssel kapcsolatos kérdésekkel az alábbi e-mail címre írhat nekünk: webshop@ofotert.hu

*-20% szemüveg ajánlatunk kizárólag online rendelés esetén, a megjelölt szemüvegkeretekből kiválasztva, 2023. 11.07. - 2023. 12.06. között leadott megrendelések esetén érvényes. ** A termék minőségi hibájára visszavezethető sérülés esetében a törvényileg előírt 1 év helyett üzleteinkben a vásárlástól számított 2 évig biztosítunk Önnek jótállást.

Amennyiben új szemüvegét multifokális lencsével szeretné, kérjük fáradjon be üzleteink egyikébe.

Online vásárlás folyamata Online vásárlás folyamata

[ErrorDialogTitle]

asdfasdfasd

Siker

A termék sikeresen a kosárba került