Kombinálja kedvezményét akció

Ön inkább határozott vagy vacilláló, ha szemüvegvásárlásról van szó? Bármelyik is legyen, nálunk biztosan jól jár! Sőt, otthona kényelméből bátran válogathat szemüvegkereteink között, akár fel is próbálhatja.

Az akció időtartama

2022. április 7-től visszavonásig. Az akció legalább május 7-ig érvényes lesz.

Az akció leírása

Az akció leírása:

Az akció időtartama alatt vásárlóinknak egy 20% és egy 40%-os kedvezményt biztosítunk komplett szemüveg, dioptriás napszemüveg megrendelése esetén a tetszőlegesen kiválasztott szemüvegkeretre vagy napszemüvegre és szemüveglencsére. Az akcióban a vásárló dönti el, hogyan használja fel a kedvezményeket, vagyis a 20% és 40% közül mely százalékos kedvezményt szeretné a keretre vagy napszemüvegre, melyiket a lencsére felhasználni.

Online rendelése esetén több száz szemüvegkeretünket virtuálisan felpróbálhatja. Komplett szemüvegére vonatkozó szakértői ajánlatunk közül könnyedén kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot. Újdonság: kékfény szűrő bevonattal is kérheti új szemüvegét! Akciónk online rendelt dioptriás napszemüvegre is érvényes. Próbálja ki még ma.


Az akció további szabályai:

 • Az akció kedvezménye kizárólag komplett szemüveg (1 db szemüvegkeret + 1 pár szemüveglencse) vagy dioptriás napszemüveg (1 db szemüvegkeret/napszemüveg + 1 pár dioptriás napszemüveglencse) rendelése esetén vehető igénybe.
 • Hozott keretbe, napszemüvegbe történő lencsecsere esetén az akció kedvezményei nem érvényesíthetők.
 • Szemüvegkeretre és napszemüvegre önmagában az akció kedvezménye nem érvényesíthető.
 • Az akcióban az üzlet teljes szemüvegkeret és szemüveglencse választéka részt vesz, és a teljes napszemüveg kínálata, amely napszemüvegek alkalmasak dioptriás napszemüveg elkészítésére.
 • Az akció 20% és 40% kedvezményei az 1 db szemüvegkereten/ napszemüvegen és az 1 pár szemüveglencsén túl semmilyen más termékre nem használhatók fel.
 • Az akciós kedvezmények nem vehetők igénybe a szolgáltatásokra, így a Plusz Garanciára a kedvezmények nem érvényesíthetők.
 • Az akció kedvezményei készpénzre nem válthatók.
 • Az akció kedvezményei semmilyen más állandó vagy időszakos akció kedvezményeivel nem vonhatók össze.
 • Ezen akció kedvezményeit VÁLLALATI partnerek NEM vehetik igénybe.
 •  EGÉSZSÉGPÉNZTÁRI vásárlók saját szerződéses kedvezményük HELYETT választhatják az akció kedvezményét.
 • A WEBSHOPON kizárólag egyfókuszú olvasó és távollátó komplett szemüvegre érvényes az ajánlat (1 db szemüvegkeret + 1 pár olvasó vagy távollátó szemüveglencse), melyet kérhet akár blue filter / kékfény szűrő bevonattal is. Egészségpénztári számlát online vásárlás esetén nem áll módunkban kiállítani, kérjük forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, készségesen segítek Önnek.


Város vagy irányítószám megadása

[ErrorDialogTitle]

asdfasdfasd

Siker

A termék sikeresen a kosárba került