Dioptrás olvasó / távoli szemüveg csupán 13 000 Ft!

A tökéletes látásért nem kell sorban állnia, már online is megrendelheti diopriás olvasó vagy távollátó szemüveget 13.000 Ft-ért webshopunkról! Válasszon megbízható Seen kereteink közül és dioptriájának megfelelő személyre szabott online ajánlatot készítünk.

Az akció időtartama

 Az akció visszavonásig érvényes.

Csak online

Elkészült a friss látásvizsgálati eredménye? Az Ofotért webshopjában gyorsan elkészülhet az új szemüvege. Dioptriás olvasó/távollátó szemüveg ajánlatunk 1 db Seen szemüvegkeretet és 1 pár Classic típusú egyfókuszú szemüveglencsét (50N2) tartalmaz. Rendelhető tartomány: + 2 dioptria és -2 dioptria tartományig. Válasszon egy SEEN keretet Ön is és próbálja ki hármas ajánlónkat. Szakértőink a megadott dioptriai adatok alapján elkészíti Önnek személyre szabott ajánlatunkat, melyből kényelmesen otthonról eldöntheti, melyik ajánlat alapján készítsük el szemüvegét.

Szemüvegéhez napi pár forintért már online is kérheti a Plusz Garancia szolgáltatásunkat**amellyel biztonságban tudhatja szemüvegét és számos előnnyel jár.

Ismerje meg legnépszerűbb szemüvegkeretekből összeállított kínálatunkat!

Nézze meg weboldalunkon online elérhető szemüvegkeret kínálatunkat és válogasson a minőségi kereteink között . Több száz szemüvegkeret felpróbálható a számítógép előtt kamerát használva / mobiltelefonon keresztül is. A megfelelő szemüvegkeret kiválasztását követően kérje lencsével a szemüveg keretet, így a lencseválasztó elkészíti Önnek a szakértői ajánlatunkat. A folyamat végén három személyre szóló, dioptriája alapján szakértőink által készített szemüveg ajánlat közül választhatja ki a legmegfelelőbbet.

Sokat dolgozik mesterséges fényben? Szívesen olvas mobilon vagy táblagépen? Gondoskodjon látásáról és válasszon legújabb technológiával készült Transitions lencséivel szemüveget! További információk a Transitions lencsékről

Minden 20.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes a szállítás.

Megismerné a szemüveg online vásárlás 4 lépését? Tájékozódjon ITT.

Váratlan helyzetekre nyújt segítséget Ofotért Plusz Garancia szolgáltatásunk, mellyel számos extra kedvezményt biztosítunk. Már napi néhány forintért biztonságban tudhatja szemüvegét a nem várt eseményekre, sőt segítséget nyújtunk üzleteinkben az apróbb javításokra, beállításokra is! Részletek az Ofotért Plusz Garancia szolgáltatásunkról ITT.

Megrendeléssel kapcsolatos kérdésekkel az alábbi e-mail címre írhat nekünk: webshop@ofotert.hu

** A termék minőségi hibájára visszavezethető sérülés esetében a törvényileg előírt 1 év helyett üzleteinkben a vásárlástól számított 2 évig biztosítunk Önnek jótállást.


Rendeljen online és kerülje el a sorban állást!

Tekintse meg Seen szemüvegkeret ajánlatunkat.

Akciós ajánlatunkat a lencseválasztó segítségével személyre szabottan, az Ön dioptriájának megfelelően elkészítjük, így Ön otthona kényelméből választhat három szakértői ajánlatunk közül. Válasszon szemüvegéhez napi pár forintért Plusz Garanciát és tudja biztonságban szemüvegét.


Válogasson a minőségi SEEN márkájú szemüvegkereteink között!

  • Az Önnek tetsző keret kiválasztását követően kérje lencsével a szemüvegkeretet.
  • A lencseválasztó segítségével elkészítjük Önnek a szakértői ajánlatunkat.
  • Válassza ki a megfelelő ajánlatot Alap, Ideális vagy Optimális lehetőségek közül. Ajánlataink a lencse vastagságban és felületkezelésekben térnek el. Mindhárom ajánlat személyre szabottan az Önek készült legjobb ajánlatunk.
  • Minden 20.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes a szállítás!
  • Online leadott rendeléseket a lehető leggyorsabb idő alatt készítjük el és szállítjuk házhoz.


Óvja és védje szemüvegét a karcoktól és szennyeződésektől! Válasszon új szemüvegéhez tokot és törlőkendőt: Tovább a szemüveg kiegészítőkre.

Hogyan vásároljon online szemüveget? Nézze meg "hogyan vásároljunk online szemüveget" videónkat.

Online vásárlás folyamata Online vásárlás folyamata

[ErrorDialogTitle]

asdfasdfasd

Siker

A termék sikeresen a kosárba került