Szemüveg -20%

Vásároljon online szemüveget -20% kedvezménnyel, Plusz garancia szolgáltatással. Válassza a kényelmet és készítse el személyre szabott szemüveg ajánlatát még ma.

Az akció időtartama

2023.01.12.-03.08.

Az akció leírása

Rendeljen online* személyre szabott dioptriával szemüveget -20% kedvezménnyel.

Akciós ajánlatunkat a lencseválasztó segítségével személyre szabottan, az Ön dioptriájának megfelelően készítjük el, így otthona kényelméből könnyedén választhat három szakértői ajánlatunk közül.

Szemüvegéhez napi pár forintért választhat online is Plusz Garancia szolgáltatást amellyel biztonságban tudhatja szemüvegét.

Nézze meg weboldalunkon online elérhető szemüvegkeret kínálatunkat és válogasson a minőségi kereteink között . Több száz szemüvegkeret felpróbálható a számítógép előtt kamerát használva / mobiltelefonon keresztül is. A megfelelő szemüvegkeret kiválasztását követően kérje lencsével a szemüveg keretet, így a konfigurátor elkészíti Önnek a szakértői ajánlatunkat. Három ajánlat közül választhatja ki a legmegfelelőbbet. Sokat dolgozik mesterséges fényben? Szívesen olvas mobilon vagy táblagépen? Válasszon szemüvegéhez kékfényszűrős bevonatot, hogy megóvja szemét.

Minden 20.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes a szállítás.

Megismerné a szemüveg online vásárlás 4 lépését? Tájékozódjon ITT.

Váratlan helyzetekre nyújt segítséget Ofotért Plusz Garancia szolgáltatásunk, mellyel számos extra kedvezményt biztosítunk. Már napi néhány forintért biztonságban tudhatja szemüvegét a nem várt eseményekre, sőt segítséget nyújtunk üzleteinkben az apróbb javításokra, beállításokra is! Részletek az Ofotért Plusz Garancia szolgáltatásunkról ITT.

Megrendeléssel kapcsolatos kérdésekkel az alábbi e-mail címre írhat nekünk: webshop@ofotert.hu

*-20% szemüveg ajánlatunk kizárólag online rendelés esetén 2023. 01.12. - 2023. 03. 08. között leadott megrendelések esetén érvényes.


Város vagy irányítószám megadása

[ErrorDialogTitle]

asdfasdfasd

Siker

A termék sikeresen a kosárba került