Blue Filter - szemünk barátja a kék fény elleni védekezésben

Blue Filter - szemünk barátja a kék fény elleni védekezésben

A digitális eszközök napjaink meghatározó, állandó kellékei.Valamikor ez nem így volt. Még emlékszünk az első mobiltelefonokra, melyekben csak a kiváltságosoknak volt részük, ámde olyan nehezek voltak, mint fél kg kenyér.

Akkor elképzelhetetlennek tűnt, hogy az internet, ami szintén újdonságnak számított, beépüljön a telefonokba. Mára már teljesen természetes, hogy a telefonon halljuk, látjuk a barátainkat, fizetünk vele a boltban, megnézünk rajta egy új részt kedvenc sorozatunkból, de még futni is magunkkal visszük, hogy mérje nekünk a távolt, amit megtettünk. Csak a képzeletünk szab lassan határt annak, mi mindenre képes a mobilunk.


Már egészen kicsi korban imádják a gyerekek, ha a telefonon mesét nézhetnek. Sokkal jobban repül az idő vele egy hosszú autóúton a vidéki rokonok felé. A nagyobbaknak épp, hogy véget ér az iskola, barátaikkal folytatják online a társalgást, játékokat, vagy épp órai anyagot készítenek másnapra. Ugorjunk pár korosztályt. Ismerjük az érzést, ugye, mikor az első reakció a közösségi oldalakon szüleinktől, vagy nagyszüleinktől érkezik? Kezdünk elcsodálkozni, vajon ki is digitálisan érettebb, a szüleink, vagy mi?


Sorolhatnánk a példákat, melyek mind arra a tényre erősítenek rá, hogy a digitális eszközök nélkül nem telik el nap, és azokról, akik a munkájuk miatt használják, még nem is beszéltünk.  Így sajnos egyre többen vannak, akinek a nap végére megfájdul a szemük, a fejük. A digitális eszközök által kibocsájtott kék fény káros hatással lehet szemeinkre, ezért fontos ennek felismerése és szemeink megfelelő védelme.


Szerencsére erre is létezik már megoldás.


A Blue Filter szemüveglencse kiszűri a digitális eszközök és a mesterséges világítás által kibocsájtott kék fényt, így szemeink kipihentebbek maradhatnak a nap végére. Üzleteinkbe egyre többen érkeznek hozzánk azzal a panasszal, hogy igaz szemüvegre nem lenne szükségük, de mégis azt érzik, megfájdul a szemük estére. Amikor elbeszélgetünk velük, a legtöbbször kiderül, hogy egész nap digitális eszközök előtt ülnek, ez jelenti a problémát.


Fontos tudni, hogy a kék fény szűrős lencse akkor is hasznos megoldás, ha egyébként nem lenne szükségünk szemüvegre, hiszen dioptria nélküli változatban is kérhető a lencse, ami egy esztétikus, divatos kerettel még fel is dobhatja a megjelenésünket. Érdemes hát proaktívan tenni szemeink egészségéért, így lehetőség szerint válasszon Blue Filter réteggel ellátott szemüveglencsét mind saját részre, mind gyermekei számára.


Ofotért üzleteinkben kollégáink szakértő segítséggel igyekeznek megtalálni Önnek a legjobb megoldást, hogy a nap végére szemei kipihentebbek maradhassanak!

Címkék:

További bejegyzések

Mi a méretem?

Mi a méretem?

Az alábbi útmutatónkkal végezze el a szemüveg méretének meghatározását. Készítsen elő egy bankkártyát. Álljon a tükör elé és tegye bankkártyáját az orra közepére és nézze meg, hogy meddig ér a másik vége.

[ErrorDialogTitle]

asdfasdfasd

Siker

A termék sikeresen a kosárba került