Virtuális szemüvegpróba

Próbálja fel a szemüvegét otthonról! Elsőre talán meglepő lehet az online szemüvegvásárlás szemüvegpróba nélkül, de erre kínálunk megoldást a virtuális tükör segítségével. Így szemüvegeinket már akár otthona kényelméből is felpróbálhatja, természetesen vásárlási kötelezettség nélkül. A kiterjesztett valóság technológiával szinte Önre adjuk a felpróbálni kívánt szemüveget, amelyet pár kattintással, egyszerűen elérhet.

Kényelmesen, otthonról, családja vagy barátai körében könnyebben tudna döntést hozni? Nem biztos benne, hogy Önnek melyik keretforma áll jól vagy milyen arcformával rendelkezik? Szívesen próbálgatna megannyi stílust és színvariációt? Nincs szükség arra, hogy befáradjon egy próbára bármelyik üzletbe ahhoz, hogy eldöntse melyik szemüveg áll Önnek a legjobban. Webáruházunk Virtuális Szemüvegpróba funkciójával ott próbálhatja fel a szemüvegeket, ahol Önnek éppen megfelelő.

Megnézem

Virtuálisan Önre adjuk a szemüvegeket!

A virtuális szemüvegpróba funkciónkkal webáruházunk még könnyebbé, még egyszerűbbé teszi a szemüvegkeretek válogatását.

Kövesse az alábbi pár egyszerű lépést:

1. Kattintson a Próbálja fel ikonnal ellátott termékeknél a virtuális tükör elérhetőségére.

Keresse az alábbi ikont:

Virtuális szemüveg próba Virtuális szemüvegpróba

2. Amennyiben még nem használta a szolgáltatásunkat, a számítógépén megjelenik az engedélyezze a kamera használatát, amelyet kérjük fogadjon el.

Virtuális szemüvegpróba szolgáltatásunk egyre több szemüvegmárkánál elérhető, így az alábbi márkára kattintva a felpróbálható szemüvegkeretek között böngészhet:

3. Nézzen szét online és próbálja fel szemüvegkereteinket, akkor amikor szeretné, mutassa meg családjának, barátainak és válogasson kedvére.
Virtuális szemüvegpróbánkkal egyszerűbb az online szemüvegvásárlás.

Nézze meg teljes kínálatunkat még ma!

Megnézem

4. Sőt, virtuális próbánkkal fényképet is készíthet magáról, amit bármikor újranézhet vagy megoszthat barátaival.

Az így készült képek automatikusan letöltődnek a készülékére és nincs más teendője, csak választani.
Amennyiben nem áll rendelkezésére kamera, töltsön fel egy korábban készült fotót, és várja meg, hogy a szoftver az arcára illessze a kiválasztott szemüveget.

FONTOS: A Virtuális Próba használatához asztali számítógép / laptop esetén szüksége lesz webkamerára, vagy egy korábban készült fotóra

Válogasson kedvére és találja meg a tökéletes szemüveget!

Város vagy irányítószám megadása

Loading...

[ErrorDialogTitle]

asdfasdfasd

Siker

A termék sikeresen a kosárba került