10 napszemüveg vezetéshez: éles látás napsütésben is

10 napszemüveg vezetéshez: éles látás napsütésben is

Nem tudja, milyen az optimális napszemüveg vezetéshez? Célszerű polarizált lencsét választani? Milyen megoldások érhetők el szemüvegesek számára? Cikkünkben megválaszoljuk a témában leggyakrabban felmerülő kérdéseket és 10 olyan UV-védelemmel rendelkező modellt mutatunk be, amelyekkel nem biztosan nem nyúlhat mellé.

Miért fontos a napszemüveg vezetéshez is?

Akár kizárólag hétvégén ül autóban, akár naponta órákat tölt vezetéssel, elengedhetetlen a napszemüveg vezetéshez. Lássuk, melyek a legfontosabb előnyei!

Éles látás erős napsütésben is

A szemet érő vakító napsugár átmenetileg megfoszthat látásunktól - majd hosszú másodpercek szükségesek, míg a szem visszanyeri eredeti állapotát és képes lesz újra éles képet adni. Ez a tapasztalt sofőrök számára is veszélyes lehet. Napszemüveg viselésével blokkolhatóak az erős napsugarak és megóvható a szem az átmeneti vakítástól. Ezzel fokozható a közlekedésbiztonság és csökkenthető a baleset kockázata.


Elérhető fotokromatikus szemüveg vezetéshez?

Igen, a kínálatunkban elérhető összes szemüveg megvásárolható Transitions® fényre sötétedő lencsékkel™, amelyek képesek a zavaró napsugarakat visszaverni. Így alkalmasak vezetéshez és kültéri programokhoz. Előnyük, hogy beltéren rövid időn belül visszanyerik áttetsző jellegüket. Jó választás lehet azoknak, akik dioptriás napszemüveg helyett kombinált megoldásra vágynak.

Napszemüveg vezetéshez

Népszerű termékeink

Férfi napszemüveg vezetéshez

Nem könnyű a több száz termék közül megtalálni a tökéletes darabot! Mutatjuk, melyek a legkedveltebb férfi napszemüvegek vezetéshez!

  • Ray-Ban 0RB3565 férfi napszemüveg: Az arany színű kerettel és zöld lencsével rendelkező klasszikus modell kiválóan illeszkedik bármely arcformához. Óvja meg szeme egészségét és biztosítson tiszta látást a tűző napsütésben is!
  • Ray-Ban 0RB3016 férfi napszemüveg: Amennyiben az időtlen megjelenésű napszemüveget kedveli, válassza a Ray-Ban Clubmaster modelljét! A praktikus napszemüveg kényelmes viseletet biztosít hosszú utak során is.

Női napszemüveg vezetéshez

Nem sikerült választani női napszemüveget a vezetéshez? Lássuk, melyek a legnépszerűbb modellek!

  • Ralph Lauren 0RL8215BU női napszemüveg: Kedveli a feminin megjelenésű napszemüvegeket? Akkor tekintse meg a Ralph Lauren macskaszem formájú kiegészítőjét!
  • Ray-Ban RB4378 710/13 női napszemüveg: Ez a stílusos modell négyzetes kerettel rendelkezik, amely remekül illik több arcformához is, mint például a szív, az ovális és a gyémánt arcformákhoz.
  • Ray-Ban RB4344 653432 női napszemüveg: A piros színű kerettel és szürke lencsével rendelkező Ray-Ban RB4344 653432 modell tökéletes választás azoknak, akik kedvelik a vintage megjelenésű kiegészítőket. Tegye biztonságossá az autózást a napsütéses időszakban ezzel az egyedi megjelenésű napszemüveggel!
  • Emporio Armani EA4140 508913 női napszemüveg: Pehelykönnyű és kényelmes napszemüveget keres? A havana színű kerettel és barna lencsével rendelkező Emporio Armani EA4140 508913 modell hosszú utakon is kényelmes viseletet jelent és hatékonyan megóvja a szemet!


Polarizált napszemüveg vezetéshez

Amennyiben az átlagosnál jelentősen több időt tölt vezetéssel vagy egyéb kültéri programokkal, válassza az extra védelmet nyújtó polarizált lencséket!

  • Ray-Ban 0RB4398 férfi napszemüveg: A polarizált lencse semlegesíti és megszűri a vakító fényt. Ez hatalmas előny lehet vezetés közben, hiszen akár teljesen blokkolhatja a vakító fényt.


Napszemüvegek megtekintése


További bejegyzések

[ErrorDialogTitle]

asdfasdfasd

Siker

A termék sikeresen a kosárba került