DbyD Re.Metal: környezetbarát szemüvegek és napszemüvegek újrahasznosított anyagokból

DbyD Re.Metal: környezetbarát szemüvegek és napszemüvegek újrahasznosított anyagokból

A DbyD Re.Metal kollekció ökotudatos szemüvegei és napszemüvegei természetes alapú, újrahasznosított acetátból és 60%-ban újrahasznosított fémből készülnek. A környezetbarát modellek ergonomikus dizájnjuk és a beépített hajlékony zsanérok miatt egész napos kényelmes viseletet tesznek lehetővé. Ismerje meg a fenntarthatóság jegyében készült, innovatív termékeket!

Újrahasznosítás a fenntarthatóságért

A Környezetvédelmi Ügynökség (Environmental Protection Agency, EPA) becslése szerint egy átlagos személy évente 1,5 tonna szilárd állagú hulladékot generál. A lakossági hulladékhoz hozzáadódik a további, jelentős mértékű ipari hulladék is. Az EPA jelentése szerint a jelenleg elérhető technológiákkal a hulladék körülbelül 75%-a újrahasznosítható, azonban nem több, mint 30%-a kerül ismételt felhasználásra.

  • A fenntarthatóságot számos ponton szolgálja az újrahasznosítás, összefoglaltuk a legfontosabb előnyöket:
  • Csökkenti a szemétégetés mértékét és ezáltal redukálja az üvegházhatású gázkibocsátást.
  • Munkahelyeket teremt, mivel az újrahasznosítás magasabb munka ráfordítást igényel, mint a hagyományos hulladékmenedzsment.
  • Hozzájárul a szeméttelepekről az atmoszférába jutó metángáz csökkentéséhez. Így hatékony eszköz lehet a klímaváltozás elleni küzdelemben.
  • Csökkenti a nyersanyagigényt, így hozzájárul a természet konzervációjához.
  • Jelentős mennyiségű energiát takaríthatunk meg az újrahasznosítással. Például 100 darab alumínium üdítős doboz újrahasznosításával megtakarítható annyi energia, amely képes egy szobát 2 héten keresztül világítással ellátni.
  • Az újrahasznosítással csökkenthető az ökorendszereket érő szennyezés mértéke.
  • Fokozza a környezettudatos fogyasztást.


A DbyD Re.Metal legfrissebb újrahasznosított fém kollekciója a fenti előnyöket szem előtt tartva született meg. A technikai innovációnak köszönhetően a fémhulladékból ökológiai teher helyett időtálló divatcikk lett.

Miből készül az új DbyD szemüvegkeret?

A Re.Metal™ sok éves, az újrahasznosítás piaci módjait kereső kutatómunka eredménye. A technológia lehetővé teszi, hogy a fémhulladék új esélyt kapjon és egy stílusos keretként éljen tovább. Az új DbyD Re.Metal szemüvegek és napszemüvegek 60%-ban újrahasznosított elektronikai és ipari fémhulladékból készülnek. A páratlan innovációjának hála a szeméttelepek gyarapítása helyett fenntartható és környezettudatos divattermékek születhetnek.

A DbyD fenntartható szemlélete a termék utóéletét sem hagyja figyelmen kívül. Éppen ezért a cég együttműködött az elismert és innovatív olasz Mazzucchelli 1849 nevű vállalattal a szemüvegkeretekben is használható bio-acetát létrehozásához. A speciális anyag kizárólag természetes forrásokból származik, például pamutból és fa cellulóz szálakból. Organikus lágyítók felhasználásával érik el a végső, stabil állapotot, amely bár ellenálló és tartós felhasználást tesz lehetővé, mégis biológiailag lebomló. Így mikroorganizmusok viszonylag rövid időn belül képesek lebontani. Ez jelentős természeti előny szemben a hagyományos műanyag termékekkel, amelyek hosszú évtizedeken keresztül szennyezhetik a környezetet. Az új DbyD szemüvegkeret darabjai kizárólag természetes alapú, újrahasznosított acetát felhasználásával készültek.

DbyD Re.Metal kollekció: miért válasszam az új modelleket?

1. Újrahasznosított alapanyagok

A DbyD Re.Metal kollekció szemüvegei és napszemüvegei életre keltik azt, amelyről mások lemondtak. A környezetbarát módon készült termékek 60%-ban újrahasznosított fémhulladékból és természetes alapú acetátból állnak. Amennyiben szeretne ökotudatos divat döntést hozni, válassza a DbyD Re.Metal kereteket!


2. Páratlan kényelem

A DbyD márka különös figyelmet fordít az ergonomikus kialakításra, így biztos lehet abban, hogy a Re.Metal kollekció termékei kivételes kényelmet biztosítanak akár egész napos viselés mellett is. A komfortot tovább növelik a beépített, hajlékony zsanérok.


3. Széles választék

Gyakori probléma az ökotudatos divatcikkeknél a csekély választék. A DbyD Re.Metal darabjaival nem szükséges kompromisszumot kötni a környezetbarát szemlélet és az egyéni stílus preferencia között. A kollekció termékei számos méretben és színben elérhetőek. Kezdve az alapdaraboktól az egészen különleges modellekig, mindent megtalál!


4. Tartósság és időtlen dizájn

A valóban fenntartható kiegészítők tartósak és hosszú időn keresztül képesek kiszolgálni viselőjüket. A DbyD Re.Metal szemüvegek és napszemüvegek a kivételes anyaghasználata miatt biztos lehet abban, hogy hosszú éveken át viselheti őket. Túl a fizikai tartósságon, a környezetbarát kollekció modelljei időtlen megjelenésűek.


5. Kedvező ár

A zöld kiegészítők ára gyakran igen borsos, azonban a DbyD Re.Metal kollekció termékei megfizethető alternatívát kínálnak az ökotudatos vásárlóknak. Fedezze fel a pénztárca- és környezetbarát kiegészítőket!


Fedezze fel a Dbyd szemüvegeket és napszemüvegeket!

Címkék:

További bejegyzések

[ErrorDialogTitle]

asdfasdfasd

Siker

A termék sikeresen a kosárba került