Fenntartható szemüvegkeretek – Most megismerheti a DbyD bio-acetát kollekcióját

Fenntartható szemüvegkeretek – Most megismerheti a DbyD bio-acetát kollekcióját

Napjainkban egyre több fórumon halljuk, hogy fontos a fenntarthatóság, az újrahasznosítás, a könnyedén lebomló anyagok használata, mert ezáltal tudjuk védeni környezetünket.

Ma már sok megoldás létezik arra, hogy megóvjuk környezetünket: nem használunk műanyag- zacskókat, szívószálakat, evőeszközöket; a legtöbben szelektíven gyűjtjük a szemetet vagy napenergiával működő eszközöket használunk, komposztáljuk a kertünkben fel nem használt anyagokat. De hogyan tudunk még többet tenni? 


Például a DbyD fenntartható keretivel. Ezek a keretek nem csak azt a számunkra nélkülözhetetlen funkciót tudják biztosítani, hogy jól lássunk, de környezetbarát anyagok felhasználásával készültek és dizájnjuk is túlmutat a mai trendeken.


A fenntarthatóság azonban elég széleskörű tud lenni.


Mitől fenntarthatók a DbyD bio-acetát keretek?


A DbyD fentartható gondolkodásmódjának kulcs eleme, hogy visszaszorítsa azoknak az anyagoknak a használatát, melyek negatív hatással vannak környezetünkre. Ezért működött együtt a kollekció létrehozásában a szakma legjobbjaként ismert olasz bio-acetát gyártóval, a Mazzucchelli 1849-cel. A DbyD bio-acetát kereteinek anyaga attól fenntartható, hogy olyan pamutból és fa cellulózszálakból áll, melyet természetes forrásokból készült lágyítóval kevernek. Emellett biológiailag lebomló és újrahasznosítható, illetve teljes egészében megújuló forrásokból származik. A márka mottója, hogy legyen több, kevesebből. Tehát törekedjünk a minőségre a mennyiség és a felhalmozás helyett. A DbyD minőségi és tartós termékeivel a fenntarthatóbb jövőre ösztönöz.


DbyD bio-acetát kereteinek dizájnja


Letisztult kereteinek viselésével Ön nemcsak a mai trendeket követheti, hanem egyszerűségük által diktálhatja is azt. A természet által inspirált semleges árnyalatokat és időtlen dizájnt ötvöző keretek mellőznek minden nélkülözhető díszt, elemet és alkatrészt. A logó belesimul a szemüvegek szárába annak érdekében, hogy ne kelljen további felesleges fém elemeket alkalmazni. A keretek minden arcformához passzolnak: kialakításukban a modern hangulatot klasszikus keretstílusokkal ötvözik, minimalista, visszafogott dizájnjuk pedig bárki megjelenéséhez könnyen illeszkedik. Ha szeretjük a kifinimult, minimalista és elegáns stílust biztos, hogy találunk a kollekció szemüveg és napszemüvegkeret modelljei között olyat, ami illik hozzánk. Ezeket a szemüveg és napszemüveg kereteket bármilyen helyzetben viselhetjük.

A kollekció modelljei


A DbyD bio-acetát napszemüveg kollekciója a fentarthatóság jegyében az óceánpartok 50km-es körzetéből összegyűjtött, szennyező és műanyaghulladékból lett megalkotva. A márka csökkentette ftaláttermelését is azáltal, hogy ezek a termékek mindössze 0,03% ftalátot1 tartalmaznak.

A kollekció fő irányvonala a természet. Bézs, finoman kontrasztos teknőspáncél, halványzöld, szürkés, kék és mély terrakotta árnyalatokat tartalmaz. Ha Ön is azokat az alapdarabokat és pasztellszíneket keresi, amelyeket kedvére kombinálhat bármilyen megjelenéshez, akkor a DbyD női és férfi bio-acetát keretkollekciója lesz az, aminél nem kell tovább keresgélni.


A természet és a kortalan stílus a formatervezésben is megmutatkozik. A szemüveg és napszemüveg keretek között megtalálhatja a kortalan lekerekített formákat, a finom kialakítású klasszikus darabokat. Önhöz a hétköznapi, hagyományos formák helyett a modern, kissé túlméretezett keretek állnak közelebb? A különböző stílusok széles választékában ezeket a kereteket is megtalálhatjuk.


Mennyibe kerülnek a DbyD Bioacetát keretei?


A napszemüvegek és szemüvegkeretek 20.000Ft és 25.000Ft között érhetők el az Ofotért üzletekben. Ezek a keretek hű barátaink lehetnek minden élethelyzetben. Ha egyfókuszú szemüvegre van szükségünk mikor a boltban próbáljuk leolvasni a termékek összetevőjét vagy a mobilunkon próbálunk írni valamit. Akkor is megbízható eszköz tud lenni az éles látáshoz, ha multifokális szemüveget szeretnénk, hogy minden távolságra jól lássunk munka, vezetés vagy tévénézés közben.


Az Ofotért üzletekben szakértő kollégáink segítenek megtalálni megfelelő szemüveget az Ön igényeire szabva. Látogasson el üzletünkbe és válasszon új, fentartható kereteink közül.


1 A ftalátok a műanyagok gyártása során, azok lágyítására, rugalmasabbá tételére használt vegyületek.

További bejegyzések

[ErrorDialogTitle]

asdfasdfasd

Siker

A termék sikeresen a kosárba került