Fenntartható szemüvegkeretek – Ismerje meg a DbyD bio-acetát* kollekcióját!

Fenntartható szemüvegkeretek – Ismerje meg a DbyD bio-acetát* kollekcióját!

Napjainkban egyre több fórumon halljuk, hogy fontos a fenntarthatóság, az újrahasznosítás, a könnyedén lebomló anyagok használata, mert ezáltal is tudjuk kímélni környezetünket.

Tudatos választás szemüvegeseknek

A DbyD büszke arra, hogy olyan megfizethető szemüvegeket tervez, amelyek minden pillanatot felelősségteljesen kereteznek. Kereteik tartósak és időtállóak, gondosan készültek, hogy hosszú éveken át viselhessük őket anélkül, hogy divatjamúltnak tűnnének.

Tudatos hozzáállásának köszönhetően a DbyD mindig a környezetbarát termékeket kereső fogyasztók igényeit tartja szem előtt. A bio-acetát*, az újrahasznosított műanyag** vagy az újrahasznosított fém*** használatának köszönhetően ezek a keretek környezetkímélő szempontokat figyelembe véve készülnek.

A DbyD útja folyamatosan a fenntarthatóbb szemüvegek felé tart, és elkötelezett amellett, hogy mottóját, a „framed for life”-ot (magyarul: életre keretezve) átültesse a mindennapokba.

Ismerje meg az alábbi kollekciókat, és kezdjen egy tudatosabb jövőt szem előtt tartva látni!

Nézze meg bio-acetát* keretkínálatunkat!

Felelős gondolkodás a bio-acetát* kollekcióval a középpontban

A DbyD bio-acetát* modelljeit a (környezet)tudatos fogyasztók számára készítették, hiszen kiváló minőségű, tartós és irritációt nem okozó keretek, amelyek mindenkinek jól állnak, és minden élethelyzetben helyt állnak. Emellett a DbyD márka nagy büszkeségének képviselői: ez az első szemüvegmárka, amely Cradle to Cradle® tanúsítványt szerzett.

A Cradle to Cradle® tanúsítvány

Azáltal, hogy megszerezte a tanúsítványt, a DbyD sikeresen megfelelt a Cradle to Cradle Termékinnovációs Intézet által meghatározott, fenntarthatóságra összpontosító kritériumoknak:

Ez a 3 évre szóló bronz tanúsítvány a DbyD elkötelezettségét jelzi egy felelősségteljesebb és igazságosabb jövő felé vezető úton.

Cradle to Cradle Certified kategóriaikonok ©2021 Cradle to Cradle Termékinnovációs Intézet

Felelősséggel tervezték, jobbat alkottak

A kollekcióhoz használt bio-acetát* pamutból és fából származó rostokból készül, és klasszikus megjelenést biztosít azok számára, akik felelősségteljes önkifejezésre törekednek.

Magasabbra emelték a mércét a Cradle to Cradle® tanúsítvánnyal

A kollekció Cradle to Cradle® V4.0 bronz minősítésének megszerzése egy hosszú folyamat eredménye, és egy ambiciózus, megvalósítható normát képvisel a termékek körforgásos és felelősségteljes gyártásában. A DbyD keményen dolgozott ezen a hosszú távú elkötelezettségen, és a jövőben is igyekeznek ennek megfelelően működni.

Válassza az újratervezést az Újrahasznosított Műanyag kollekcióval!

A DbyD Újrahasznosított Műanyag kollekciója arra ösztönöz, hogy bátran fejezzük ki egyéniségünket és életmódunkat. Ismerje meg termékeinket, amely kizárólag az ofotert.hu oldalán kaphatók!

*67%-ban bio alapú szénből készült

**50% újrahasznosított műanyagot tartalmaz

***60% újrahasznosított fémet tartalmaz


Találkozott már a Re.Metal kollekciónk kereteivel?

A DbyD Re.Metal kollekció ökotudatos szemüvegei és napszemüvegei természetes alapú, újrahasznosított acetátból és 60%-ban újrahasznosított fémből készülnek. A környezetbarát modellek ergonomikus dizájnjuk és a beépített hajlékony zsanérok miatt egész napos kényelmes viseletet tesznek lehetővé. Ismerje meg a fenntarthatóság jegyében készült, innovatív termékeket!

Város vagy irányítószám megadása
Online vásárlás folyamata Online vásárlás folyamata

További bejegyzések

Loading...

[ErrorDialogTitle]

asdfasdfasd

Siker

A termék sikeresen a kosárba került