Aki szereti a napsütést, ősszel is szereti! Dioptriás napszemüvegeinkben pedig a látványról sem marad le!

Aki szereti a napsütést, ősszel is szereti! Dioptriás napszemüvegeinkben pedig a látványról sem marad le!

Mennyire más a fény játéka az őszi tájon… ahogy a fák levelei gyönyörű sárgás, bordós színbe öltöznek, öröm nézni őket. Jól eső érzés feltöltődni szabadban, izgalmas, ahogy a nap sugarai teljesen más szögben érkeznek a növényekre, mint a nyári időszakban.

Vezetés közben is ezt tapasztalhatjuk. Az országúton haladva egyszer csak azt vesszük észre, szinte jobban vakít a nap sugara, mint akár júliusban, és bármennyire is szeretnénk csodálni az őszi tájat, helyette csak szemeinket takargatjuk, hogy legalább az utat lássuk. Így ez ismerős helyzet lehet annak is, aki autót vezet, és annak is, aki épp kirándulni készül egy kellemes őszi napon. Az Ofotértben nemcsak a szemüvegeseket ismerjük 70 éve, akik számára fontos az éleslátás, hanem azokat is, aki napsütésben is szeretnének tökéltesen látni, miközben nem maradnak le a természet szépségeiről vagy épp az autópálya forgalmáról.


Próbálta már a dioptriás napszemüveget? Nem is gondolnánk, hogy bizonyos napállásban ősszel szinte zavaróbb a napsütés, mint nyáron, hiszen laposabban süt a nap. Dioptriás napszemüveglencsék széles színválasztéka segít abban, hogy megtalálja azt a lencsét, amelyik igazán komfortos Önnek. Választhatja az arra alkalmas napszemüvegkeretbe, vagy optikai keretbe.


A szürke napszemüveglencse elsősorban általános városi viseletre ajánlott, mert a színeket változtatás nélkül engedi át, és természetes látást biztosít.


barna napszemüveglencse autóvezetéskor és sportoláskor biztosít komfortos látást, mert növeli a kék ég vagy a fű kontrasztját erős fényviszonyoknál és ezáltal tisztábban észlelhetők vele a tárgyak körvonalai.


A zöld napszemüveglencse segíti a kék és zöld színek észlelését. Kiváló vizuális komfortérzetet, nyugtató, relaxáló hatást biztosít.


Nagyon sokféle színben elérhetők a dioptriás napszemüveglencsék, akár a most divatos tükörbevonatos lencse változatban is.


Várjuk üzleteinkben, foglaljon időpontot még ma.


 


További bejegyzések

[ErrorDialogTitle]

asdfasdfasd

Siker

A termék sikeresen a kosárba került