Emporio Armani: ökotudatos és fenntartható divatmárka

Emporio Armani: ökotudatos és fenntartható divatmárka

A világhíres Giorgio Armani divatház több mint négy évtizede úgy döntött, hogy lépést tesz a divat demokratizálódásának irányába. A progresszív szemlélet jegyében megszületett az Emporio Armani, egy klasszikus milánói márka. Döntsön a fenntartható divat mellett és óvja meg a környezetet! Tekintse meg az Emporio Armani ökotudatos és fenntartható szemüveg és napszemüveg kínálatát!

Mit tesz az Emporio Armani márka egy zöldebb jövőért?

Valódi kihívást jelent a divatról a fenntarthatóság kontextusában beszélni. A The World Bank adatai szerint a ruhaipar termeli a globális szén-dioxid-kibocsátás 10%-át, ami meghaladja az óceáni teherszállítás és a nemzetközi járatok összesített szén-dioxid emisszióját. A divatiparnak 45%-kal kell csökkentenie üvegházhatású gázkibocsájtását, hogy megfeleljen a párizsi klímaegyezménnyel lefektetett céloknak. Szerencsére a zöld és fenntartható divat növekvő népszerűségnek örvend. A következőkben bemutatjuk, mit tesz a világ egyik legismertebb olasz márkája, az Emporio Armani egy zöldebb jövőért.


2020: Emporio Armani Green Project

2020-ban az Emporio Armani egy új kezdeményezéssel erősítette meg szerepvállalását a fenntarthatóságban. Az úgynevezett Emporio Armani Green Project célja “zöldterületek kiterjesztése a városi környezetben. Ehhez szorosan együttműködik helyi szervezetekkel a világ kilenc különböző térségében.”

A márka nem állt meg az urbánus környezet zöldítésénél: 2020-ban az Armani pénzösszeget adományozott a Természetvédelmi Világalap (World Wide Fund for Nature, WWF) számára, hogy támogassa a klímaválság által sújtott gorillák megóvását és a faj fenntartását.


2021: Az Északi-sark védelme és megőrzése

Az Emporio Armani márka zöld törekvései tovább folytatódtak 2021-ben: a WWF Klímaválság Alapjának nyújtott adományával az Északi-sark védelméhez és megőrzéséhez is hozzájárult. 


2023: Puglia Regenerative Cotton Project

A vízhiány sok régióban egyre nagyobb probléma. Az Ellen MacArthur Foundation 2017-es adatai szerint a divatipar éves vízfogyasztása 93 milliárd köbméter, amivel 5 millió ember vízigényét lehetne kielégíteni. Jelenleg az édesvíz 4%-át használja fel a divatágazat, és az előrejelzések szerint 2030-ra a vízfogyasztás 50%-kal fog növekedni. Szerencsére innovatív megoldásokkal jelentősen csökkenthető a divatipar ökológiai terhelése. Az Emporio Armani ennek érdekében a következő lépésekkel áll elő 2023-ban:

“A 2023-as Környezetvédelmi Világnap alkalmából az Armani Csoport a környezetvédelmi kérdések és a fenntartható gyakorlatok aktív előmozdítása iránti elkötelezettségéről tesz tanúbizonyságot azzal, hogy bejelentette az új Puglia Regenerative Cotton Project elindítását. (...) A projekt középpontjában az agrár-erdészeti alapú gyapottermelés fejlesztése áll majd.”

Az Armani márkacsoport visszavonhatatlanul az ökotudatos és fenntartható divat felé tartó útra lépett. Válassza Ön is a zöld divatot, és foglaljon állást a környezettudatos fogyasztás mellett! 

Népszerű termékeink

Az Emporio Armani szemüvegkeretek és napszemüvegek egyszerre képviselik az örökzöld milánói divatot és a fenntarható modern szemléletet. Ismerje meg az kínálatát és szerezze be saját stílusos, fenntartható és kényelmes kiegészítőjét!

Emporio Armani szemüvegkeret

0EA1130 női szemüveg

A visszafogott és modern szemüvegek kedvelőinek ellenállhatatlan az Emporio Armani 0EA1130 modell. A teljes keretes, fekete színű szemüveg remekül illik a kerek, az ovális és a gyémánt arcformákhoz.

Megnézem

EA1105 férfi szemüveg

Az Emporio Armani EA1105 szemüveg szögletes, maszkulin megjelenésű darab. Egész napos viselés mellett is páratlan kényelmet nyújt.

Megnézem

0EA3186 női szemüveg

Színes keretű szemüvegre vágyik? Tekintse meg a Emporio Armani 0EA3186 modellt, amely krémszínű keretével remekül kombinálható barna és szőke hajjal.

Megnézem

0EA1041 férfi szemüveg

Válassza az eleganciát és profizmust sugárzó Emporio Armani 0EA1041 szemüveget, amely szinte bármely arcformához passzol.

Megnézem

Emporio Armani napszemüveg

0EA2087 férfi napszemüveg

Egész napos viselés mellett is kényelmes, teljes UV-védelmet nyújtó napszemüveget keres? Akkor a legtöbb arcformához illeszkedő Emporio Armani 0EA2087 modell tökéletes választás!

Megnézem

0EA4060 női napszemüveg

A lágyan ívelt kerettel rendelkező, fekete színű Emporio Armani 0EA4060 kiváló döntés, amennyiben egy komfortos és bármilyen ruhával kombinálható női napszemüveget keres!

Megnézem

0EA4203U női napszemüveg

A márka egyik legkedveltebb modellje az Emporio Armani 0EA4203U. Nem véletlenül! A kifinomult megjelenésű, túlméretezett lencséjű darab megóvja a szemet a káros ultraibolya sugárzástól és tökéletes látást biztosít fényes napsütésben is.

Megnézem

EA4176 női napszemüveg

Az extravagáns darabok kedvelői számára javasoljuk az Emporio Armani EA4176 modellt, amely a 60-as éveket idéző macskaszem stílust követi.

Megnézem

További bejegyzések

[ErrorDialogTitle]

asdfasdfasd

Siker

A termék sikeresen a kosárba került