Kinek jó választás a keret nélküli szemüveg?

Kinek jó választás a keret nélküli szemüveg?

Szeretné, hogy arca természetes vonásait ne takarja szemüveg? Akkor döntsön a keret nélküli szemüveg mellett! Szemben a vastagabb keretű kiegészítőkkel, a keret nélküli modellek alig észrevehetőek az arcon. Visszafogottságuknak köszönhetően remekül kombinálhatóak különböző ruhákkal. Cikkünkben bemutatjuk, hogy a keret nélküli szemüveg kinek áll jól.

A keret nélküli szemüveg kinek áll jól?

A keret nélküli darabokból ugyanúgy elérhető számos keretforma! Így egyéni adottságait figyelembe véve választhatja ki az ideális szemüveget! Pár hasznos tipp a választáshoz:

  • Kerek keret nélküli szemüveg: Döntsön a kerek keretek mellett, amennyiben fejformája szögletes!
  • Szögletes keret nélküli szemüveg: Fejformája inkább ovális? Ez esetben válassza a szögletes keret nélküli szemüveget!



Pillekönnyű kiegészítő, maximális komfort


Praktikus előnyt jelent a keret nélküli szemüveg könnyű súlya. A komfort fokozásában az is sokat segít, hogy a keret nem lóg be a perifériás látómezőben. Amennyiben zavarja a szem sarkában felbukkanó keret, érdemes próbát tenni egy keret nélküli modellel. A pillekönnyű súly és szabad perifériás látás mellett könnyű megfeledkezni a szemüveg viseléséről!



Ofotért: keret nélküli szemüvegek széles választéka


Az Ofotért kínálatában női és férfi keret nélküli szemüvegek széles választéka érhető el. Tekintse meg üzletünkben vagy webshopunkon elérhető hatalmas termékkínálatunkat és találja meg a tökéletes szemüveget!

Milyen lencse forma illeszkedik az arcához? Fém szemüvegszárat keres vagy karakteresebb megjelenésű kiegészítőre vágyik? Legyen akármi az igénye, az Ofotért kínálatában számos márka terméke közül válogathat! A széles választék és kedvező árak mellett biztosan megtalálja az ízlésének megfelelő modelleket. Szerezze be a megfelelő keret nélküli szemüveget!

További bejegyzések

[ErrorDialogTitle]

asdfasdfasd

Siker

A termék sikeresen a kosárba került