Népszerű napszemüvegstílusok: 2024 részletes útmutató

Népszerű napszemüvegstílusok: 2024 részletes útmutató

Új napszemüveg vásárlásán gondolkodik, de nehezen talál ízlésének megfelelő darabot? Ismerje meg, melyek a legnépszerűbb napszemüvegstílusok 2024-ben!

Napszemüvegstílusok: 7 típus

Geometrikus napszemüveg

Geometrikus napszemüveg stílushoz a nyolcszög, hatszög és trapéz alakú darabok tartoznak. Az extravagáns dizájn kedvelői bátran kísérletezhetnek a figyelemfelhívó darabokkal, a visszafogott megjelenés kedvelőinek inkább más formákat javaslunk. A szögletesebb darabok kiválóan illenek a kerek arcformához.

Kerek napszemüveg

A kerek napszemüvegek népszerűségéért kevesen tettek többet, mint a híres zenész, John Lennon. A hippi korszakot idéző kiegészítő kerek lencsékkel rendelkezik, így tökéletes választás szögletes arcformájú személyeknek. Szeretné a vintage megjelenést hangsúlyozni? Akkor döntsön a teknőc mintás vagy réz keret mellett!

Macskaszem napszemüveg

A macskaszem vagy napszemüvegek feminin és nem mindennapi megjelenésű darabok, amelyek hangsúlyozzák az ovális és kerek arcú személyek természetes szépségét. Könnyen kombinálhatóak formális és informális öltözettel egyaránt, így baráti találkozók és hivatalos események során is hordhatók.

Négyzetes napszemüveg

A négyzetes napszemüvegek egyenlő lencsemagassággal és lencsehosszal rendelkeznek. Habár a név azt sugallja, a kiegészítő szögletes formájú, a négyzetes napszemüveg lehet lekerekített szélű is. Kiválóan festenek ovális és kerek arcformájú személyeken.

Pilóta (aviator) napszemüveg

Egy napszemüvegstílusok bemutatását szolgáló lista sem lehet teljes a pilóta napszemüveg említése nélkül. A több évtizede töretlen népszerűségnek örvendő darabot a Ray-Ban mutatta be, megjelenésekor valóban a légiközlekedésben aktív pilóták használták a zavaró napfény blokkolására. Idővel a hétköznapi használatban is elterjed a napszemüveg. Remekül mutat az ovális arcú személyeken.

Téglalap formájú napszemüveg

A kifinomult és klasszikus megjelenésű kiegészítőket kedveli? A téglalap napszemüvegek lencse szélessége nagyobb, mint magassága, míg a lencsék sarka lehet kerek vagy szögletes. Remekül kompenzálják a kerek arcvonásokat és optikailag megnyújthatják az rövidebb arcot.

Túlméretezett (oversized) napszemüveg

Elérkeztünk a napszemüvegstílusokat bemutató lista utolsó darabjához. A túlméretezett napszemüveg nem csupán stílusos megjelenést, de extra fényvédelmet is nyújt, hiszen nagyobb felületet fed le. Remekül mutatnak hosszabb arcformájú személyeken ezek a darabok.

Napszemüveg típusok, melyek kiemelten népszerűek 2024-ben

Férfi napszemüvegstílusok

A 2024-es év sok meglepetés tartogat a kiegészítő divat követői számára. A férfi napszemüvegstílusok, amelyekre érdemes figyelni az évben a következők:

  • Vastag keret: A figyelemfelhívó, vastag keretek közösségi média felületeken és divatlapokban egyre gyakrabban bukkannak fel. Nem véletlen, hiszen az év egyik meghatározó férfi trendje.
  • Négyzetes keret: Hasonlóan a vastag keretekhez, a négyzetes formák dominálják a férfi kiegészítő divatot 2024-ben.
  • Élénk színű, vintage lencse: Szívesen tűnne ki a tömegből színes lencsével? Akkor 2024 az Ön éve!
  • 1990-es évek stílusa: Rajong a 90-es években népszerű napszemüvegtípusok iránt? A jó hír, hogy 2024-ben reneszánszát éli a divatkorszak.

Női napszemüvegstílusok

Az alábbiakban összefoglaltuk, melyek azok a női napszemüvegstílusok, amelyek 2024-ben kiemelten népszerűek.

  • Vékony fémkeret: Idén a vékony, alig észrevehető, a szinte arcba olvadó fémes keretek kiemelten népszerűek a nők körében. Szerezze be saját napszemüvegét üzleteinkben!
  • Kerek keretek: Kedveli az elvont stílusú darabokat? A kerek napszemüvegek kirobbanóan népszerűek.
  • Átlátszó anyagú keret: Akárcsak a férfiak esetében, a női napszemüvegdivatban is meghatározó szerepe lesz az átlátszó kereteknek.
  • Macskaszem: A macskaszem formájú napszemüvegek az elmúlt évek sláger termékei voltak a női vásárlók körében. Ez várhatóan idén sem lesz másképp.
Napszemüvegstílusok

Ofotért: partner a napszemüveg-vásárlásban

Kedvet kapott egy új napszemüveg beszerzéséhez a fenti lista alapján? Vásároljon üzleteinkben, ahol tapasztalt szakértő kollégáink segítséget nyújtanak a tökéletes darab megtalálásában. Tekintse meg kiváló ár-érték arányú és széles kínálatunkat!

Tekintse meg napszemüvegeinket online!


Város vagy irányítószám megadása

További bejegyzések

Loading...

[ErrorDialogTitle]

asdfasdfasd

Siker

A termék sikeresen a kosárba került