Párataszító szemüveglencse

Párataszító szemüveglencse

Itt a tél, szeretjük, örülünk neki, hiszen az év legszebb ünnepe közeledik. Milyen jó lenne, ha nem maradnánk le a fontos pillanatokról! Amikor belépünk az óvodába a kislányunk karácsonyi előadására érkezve, a gyerkőc pedig szalad felénk hóembernek öltözve, furán érezhetjük magunkat, ha szegényt észre sem vesszük a bepárásodott szemüvegünk miatt.

Vagy amikor betérünk kedvenc delikáteszünkbe a főtéren, és a már jól ismert eladónk, hogy kedveskedjen visszatérő vásárlóinak egy kis szaloncukrot nyújt át, amiből semmit nem észlelünk, mert épp azzal vagyunk elfoglalva, hogy a szemüvegünkről a párát törölgessük. Ismerős helyzetek, ugye? Hazaérkezve a férjünk büszkén azzal fogad minket, hogy míg nem voltunk otthon, meglepetésnek szánva feltette az ünnepi díszfüzéreket a lakás magasabb pontjaira, hogy ne nekünk kelljen ügyetlenkedni vele. Lehet, erről a pillanatról is lemaradunk, hogy lássuk a boldog arcát, amint örömet akart szerezni nekünk.


Sok-sok szituáció lehet, amikor hidegből a melegbe lépve szemüvegesként akár percek is eltelhetnek, míg újra látunk a bepárásodott lencséink miatt. Két választásunk lehet, de egyikből sem tudunk túl jól kijönni. Vagy megvárjuk, míg magától elszáll a pára a szemüvegünkről, vagy levesszük, megkeressük a törlőkendőt a szemüvegtokban, és hosszasan törölgetjük. Perceket veszíthetünk, épp a meglepetés első, legszebb pillanatait. A maszkhasználat sajnos talán még évekig velünk marad, gondolom mindenki tapasztalta már, hogy nincs az a tökéletesen arcra illeszkedő maszk, ami alól a meleg lélegzetünk ne találna kiutat magának, megpihenve szemüvegünkön.


Sorolhatnánk még azokat helyzeteket, amikor a hideg és a szemüvegünk tréfát űz velünk. A fontos pillanatok mellett ugyanakkor ott vannak a hétköznapi pillanatok is, amikor a pékségbe lépve nem ismerjük fel a szomszédasszonyt, aki épp akkor távozik kifelé, ezért nem köszönünk neki. Ezek a helyzetek már nem csak arról szólnak, hogy lemaradunk a fontos dolgokról, hanem arról is, hogy esetleg olyan helyzetekbe keveredünk, ami furán veheti ki magát, mi pedig még észre sem vesszük. 😊


Mi az Ofotértben, gondoskodunk a látásától, és arról, hogy ne maradjon le a fontos pillanatokról amiatt, mert bepárásodott a szemüvege.

Hadd ajánljuk figyelmébe legújabb, párataszító szemüveglencsénket, melynek használata mellett a szemüvegéről pillanatok alatt elillan a pára, még mielőtt egyáltalán észrevette volna, hogy bepárásodott. Nem kell hozzá más, csak az aktiváló kendő, mellyel alkalmanként áttörölgetve ezt a speciális párataszító lencsét, aktiválni tudja a párataszító hatást.

Címkék:

További bejegyzések

[ErrorDialogTitle]

asdfasdfasd

Siker

A termék sikeresen a kosárba került