Átlátszó szemüvegkeret, a divatos és különleges választás

Átlátszó szemüvegkeret, a divatos és különleges választás

Egy új szemüvegkeret teljesen új külsővel ruházhatja fel viselőjét. Vannak olyanok, akik több szemüveggel is rendelkeznek, amelyeket a napi öltözetükhöz, hangulatukhoz mérten variálhatnak, mások inkább egy jól bevált, bármihez passzoló szemüveget választanak. Függetlenül attól, hogy Ön melyik csoportba tartozik, egy átlátszó szemüvegkeret mindig jó döntés, mivel ezek a kiegészítők letisztult és egyben elegáns megjelenést biztosítanak viselőjüknek.

Miért fontos a keret típusa?

Az áttetsző, színtelen, sőt láthatatlan szemüvegként is ismert átlátszó szemüvegek női-férfi változatban is különleges stílust kölcsönöznek a megjelenésének.

Az egyik ok, amiért olyan népszerűek, az az, hogy egy könnyed viseletet biztosítanak. Szinte bármilyen arcszínt kiegészítenek, és minden arcformához remekül passzolnak. A világos szemüvegek másik előnye, hogy nagyobb keretekkel is nyugodtan lehet kísérletezni, mivel nem nyomják el az arcot úgy, mint a sötétebb keretek, sőt, inkább kiemelik a szemeket és az arccsontot.

Átlátszó szemüvegkeretek ismérvei

A legtöbb átlátszó keret egy Zyl (más néven zylonit, acetát vagy cellulóz-acetát) vagy propionát nevű erős műanyagból készül. Más műanyag keretanyagok közé tartozik a nejlon, a poliamid, a karbon, a polikarbonát és az Optyl nevű epoxigyanta. Az átlátszó keretek lehetnek teljesen színtelenek, hogy szinte láthatatlanná váljanak az arcon, vagy rendelkezhetnek egy enyhe színezéssel is.

Az átlátszó szemüvegkeret kiválasztása

Egy új szemüvegkeret kiválasztása olykor nem is olyan egyszerű feladat, hiszen annyi mindent kell figyelembe venni: az arcformát, az bőrtónust, az életvitelt, a költségvetést, és természetesen a divatirányzatok is számítanak. Egy átlátszó keretes szemüveg viszont az évszaktól függetlenül könnyen párosítható a szekrényben megbújó bármilyen ruhadarabbal, ami a színes szemüvegkeretek kapcsán nem állítható egyértelműen.


Ökölszabályként elmondható, hogy

  • a kör alakú és ovális keretek jól passzolnak a szögletes arcokhoz;
  • az ovális szemüvegek a gyémánt alakú arcformákhoz illenek;
  • a négyzet alakú keretek jól mutatnak az ovális arcon;
  • a kerek és szögletes keretek a szív alakú arcokat egészítik ki tökéletesen;
  • a téglalap alakú és szögletes keretek pedig a kerek arcokhoz passzolnak.


Ha még nem áll készen arra, hogy teljesen átlátszó keretet válasszon, fedezze fel az enyhén színezett szemüvegkereteket. Az Ofotért kínálatában az átlátszó divatos szemüvegkeretek többféle árnyalatban kaphatóak, például könnyed pezsgőszínben vagy lágy rózsaszínes árnyalatban.

Felpróbálna egy átlátszó szemüvegkeretet, vagy maradna inkább a színes keretekeknél? Az Ofotértnél széles választékot talál a most divatos szemüvegkeretekből, amelyek megfelelnek stílusának és életvitelének. Foglaljon időpontot az Önhöz legközelebbi üzletünkben látásvizsgálatra, vagy térjen be hozzánk, hogy felpróbálja legújabb kereteinket!

További bejegyzések

[ErrorDialogTitle]

asdfasdfasd

Siker

A termék sikeresen a kosárba került